Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Aloitusaika
14.06. klo 16:00
Lopetusaika
14.06. klo 20:00
Paikka
Seurasaarentie 00250 Helsinki
Tapahtuman tyyppi
, ,

ProMarttojen rantasiivoustalkoot osana #MEIDÄNMERI-kampanjaa ma 14.6. (Huom! Uusi aika)

#MEIDÄNMERI – #OURSEA -kampanja 2020-2021

John Nurmisen Säätiön tavoite on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville. #MEIDÄNMERI-kampanjan tarkoituksena on lisätä tietoutta Itämeren tilasta ja kerätä varoja John Nurmisen Säätiön työhön meren pelastamiseksi. ProMartat on mukana kampanjassa. Järjestämme osana kampanjaa Seurasaaressa 14.6.2021 klo 16-20 rantasiivoustalkoot, joihin kutsumme jäseniä, muita marttoja ja ystäviä.

Vuosi 2020 oli Muumien juhlavuosi, jolloin oli kulunut 75 vuotta Tove Janssonin ensimmäisen Muumi-tarinan julkaisemisesta. Tämän juhlavuoden kunniaksi Moomin Characters käynnisti #MEIDÄNMERI-kampanjan yhteistyössä John Nurmisen Säätiön kanssa.Itämeri on yksi maailman saastuneimmista meristä. Samalla se on meidän ainoa meremme – meri, jonka hyvinvoinnin haluamme palauttaa. Aika on käymässä vähiin, ja nyt tarvitaan välittömiä, konkreettisia toimenpiteitä useilta eri tahoilta. Yhdistämällä voimamme #MEIDÄNMERI on vielä mahdollista pelastaa.

Lähde promarttojen mukaan tekemään hyvää ja pyydä kaverikin mukaan talkoisiin. Kääritään yhdessä hihat ja autetaan Muumeja tekemällä konkreettista työtä Itämeren hyväksi!

HUOM!

  • Tapahtuma on siirretty Covid-19 -pandemian vuoksi ensin keväältä 2020 huhtikuuhun 2021, ja nyt kesäkuulle 2021.
  • Yhdistys tilaa Helsingin kaupungilta roskapihtejä ja säkkejä talkoolaisten käyttöön.
  • Huomioidaan turvallisuus ja huolehditaan turvavälien pysymisestä myös ulkona liikkuessa!
  • Talkoista kiinnostuneet marttayhdistykset voivat olla yhteydessä ProMarttojen Elinaan myös sähköpostilla promartat@hotmail.com