Ladataan Tapahtumat

ProMarttojen rantasiivoustalkoot osana #MEIDÄNMERI-kampanjaa 25.4.2020

#MEIDÄNMERI – #OURSEA -kampanja 2020

Itämeri on yksi maailman saastuneimmista meristä. Samalla se on meidän ainoa meremme – meri, jonka hyvinvoinnin haluamme palauttaa. Aika on käymässä vähiin, ja nyt tarvitaan välittömiä, konkreettisia toimenpiteitä useilta eri tahoilta. Yhdistämällä voimamme #MEIDÄNMERI on vielä mahdollista pelastaa.

Vuosi 2020 on Muumien juhlavuosi, jolloin on kulunut 75 vuotta Tove Janssonin ensimmäisen Muumi-tarinan julkaisemisesta. Tämän juhlavuoden kunniaksi Moomin Characters on käynnistänyt #MEIDÄNMERI-kampanjan yhteistyössä John Nurmisen Säätiön kanssa.

John Nurmisen Säätiön tavoite on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville. #MEIDÄNMERI-kampanjan tarkoituksena on lisätä tietoutta Itämeren tilasta ja kerätä varoja John Nurmisen Säätiön työhön meren pelastamiseksi.

ProMartat on mukana kampanjassa. Järjestämme osana kampanjaa Seurasaaressa 25.4.2020 klo 12-16 rantasiivoustalkoot, joihin kutsumme jäseniä, muita marttoja ja ystäviä.

Lähde siis mukaan ja pyydä kaverikin mukaan talkoisiin. Kääritään yhdessä hihat ja autetaan Muumeja tekemällä konkreettista työtä Itämeren hyväksi!

Ilmoittaudu mukaan talkoisiin 17.4. mennessä. HUOM! jos tapahtuma joudutaan perumaan koronan vuoksi, ilmoitamme asiasta ilmoittautuneille henkilökohtaisesti sähköpostilla.

  • Valitse alta ”Lisää osallistuja”. Allergiatietoja ei tarvitse täyttää. Muista myös lähettää tiedot!
  • Talkoisiin osallistuvat marttayhdistykset voivat ilmoittaa osallistujamäärän  lisätietoja-kohdassa tai ilmoittautua myös sähköpostilla promartat@hotmail.com

Lisätiedot tapahtumasta Elinalta promartat@hotmail.com.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1

Sijainti kartalla

Aloitusaika
25.04. klo 12:00
Lopetusaika
25.04. klo 16:00
Paikka
Seurasaarentie 00250 Helsinki
Jaa sivu