Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tikkurilan Marttojen Syyssato talteen -ilta

Nykyiset marttamme ja marttailun aloittamista harkitsevat, tervetuloa syyskauden  toiseen marttailtaan! Illan aiheena ovat kotimaiset juurekset ja vinkit niiden monipuoliseen käyttöön. Nyt on herkullinen ilta!

Illan aikana pääset näkemään ja maistamaan Tikkurilan ruokamarttatiimiläisten, Eilan, Katariinan, Hanna-Marian ja Kirstimarian valmistamia syyssadon tuotteita. Säilöttyinä ovat ainakin valkosipulit, porkkanakakkuhillo, mustaherukkahyytelö, vihannespikkelsi ja paljon muuta. Kuulet myös erilaisista säilöntätavoista ja menetelmistä.  Kahvittelemme ja maistelemme syyssadon suolaista ja makeaa piirakkaa. Illan päätteeksi arvomme ruoka-Marttojen valmistamat säilykkeet kaikkien illan osallistujien kesken.

Aloitamme marttaillan jo klo 17.00 kuulumisten vaihtamisella ja kahvittelulla. Otathan oman kahvi-/teekuppisi mukaan (ja 2 euroa). Varsinaisen ohjelman aloitamme klo 17.30 ajankohtaisilla asioilla ja illan teemalla.

Lämpimästi tervetuloa Tikkurilan Marttojen marttailtaan kaupungin asukastilaan monitoimitalo Liitoon, osoitteeseen Lummetie 2, A-rappu, 4. kerros, Tikkurila!

Huom! Kokoontumispaikkamme on siis muuttunut Simontieltä Lummetielle.

Sijainti kartalla

Aloitusaika
18.09.2019 klo 17:00
Lopetusaika
18.09.2019 klo 19:00
Paikka
Lummetie 2 01300 Vantaa
Tapahtuman tyyppi
Jaa sivu