Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Aloitusaika
15.03. klo 14:30
Lopetusaika
15.03. klo 16:45
Tapahtuman tyyppi

Yin-jooga & Gong-rentoutus kurssi, 15.3.2020, klo 14.30-15.45

Järjestämme sunnuntaina 15.3.2020 Yin-jooga & Gong-rentoutus kurssin Om Yoga -koulun tiloissa (Varastokatu 3 B, 2. krs. (kulku sisäpihalta)). Kurssille mahtuu 20 osallistujaa ja kurssimaksu 15€ jäseniltä ja 20€ muilta osallistujilta.

Yin-jooga & Gong-rentoutus -yhdistelmätunti alkaa yin-jooga -harjoituksella ja tunnin lopussa on ihana gongi-rentoutus. Yin-jooga on rauhoittava ja tasapainottava harjoitus, jonka aikana pitkäkestoisilla (useiden minuuttien pituisilla) venytyksillä pyritään vaikuttamaan lihaksia syvemmällä oleviin sidekudoksiin ja nivelsiteisiin.

Mitä Gong-rentoutus tarkoittaa?
”Gongi on yksi maailman vanhimpia soittimia ja sen voimakasta äänivärähtelyä on käytetty jo tuhansia vuosia rentoutuksen ja erilaisten äänihoitojen yhteydessä. Gongin syvästi rentouttava äänivärähtely tasapainottaa mielen ja kehon toimintoja ja auttaa päästämään irti erilaisista jännitystiloista lempeästi, mutta tehokkaasti. Gongin on todettu vaikuttavan voimakkaasti aivoaaltojen tasolla niin, että aivojen aktiivisuus laskee hyvin matalalle Theta-aaltojen tasolle (4-7Hz), mikä vastaa syvintä unen tilaa, jota kestää yleensä vain noin 30 minuutin ajan yön aikana.” (kuvaus Om Yogan sivuilta)

Tunti sopii myös ensikertalaisille, mutta ei raskauden aikana, koska gongi-rentoutusta ei suositella raskaana oleville eikä lapsille.

Ilmoittautumiset sähköpostitse (vihreanideanmartat@gmail.com) viimeistään 6.3.2020 mennessä.
Tervetuloa mukaan!