Yhdistys kokoontuu tällä hetkellä verkossa Teams -sovellusta käyttäen, kokouslinkki toimitetaan ennen marttailtaa jokaisen jäsenen sähköpostiin.

 

26.1.2021 klo 18- Oulunsuun Marttojen kevätkausi käynnistyy

Mukana marttaillassa myös Liikuttamon Sanna vauhdittamassa ja antamassa vinkkejä ajankohtaisiin liikunta- ja lihaskuntoasioihin.

 

9.2.2021 klo 18- Viileä pulahdus

Rauni kertoo avantouinnista monipuolisena harrastuksena, sen terveyshyödyistä, ja siitä miten harrastus kannattaa aloittaa. Tehdään myös lyhyt tutustuminen Martta-akatemiaan ja siihen miten pääset sinne kirjautumaan.

 

23.2.2021 klo 19- Kuulumisia Familia -tyttökodista

Aada kertoo tyttökodin tuoreimpia kuulumisia, sekä korona tilanteesta Keniassa.

 

9.3.2021 Vietämme hiihtolomaa

 

23.2.2021 klo 18- Neulahuovutus

Mirja opastaa neulahuovutuksen pariin. Tilaa tätä marttailtaa varten tarvikepaketti (styroksimuna, villaa ja huovutusneula) la 20.3 mennessä. Tarvikepussukoita jaetaan 22.3 klo 13 Kastellin ostarilla.

Marttailtaan voit osallistua myös muun oman käsityön kanssa, tai vaikka ilman käsityötä. Vietetään yhdessä mukava hetki.

 

6.4.2021 klo 18- Suolainen ja makea annospannukakku

Kaisa ja Akseli ohjaavat teams yhteyden välitykselle annospannukakkujen valmistamisen saloihin. Tarvikelistaus toimitetaan ennakkoon. Voit osallistua marttailtaan vaikket osallistuisikaan leipomiseen. Liity mukaan tästä

Annospannukakkuja varten tarvitset: 2 kananmunaa, suolaa, hienoasokeria, vehnäjauhoja, maitoa, voita. Haluamasi suolainen täyte esim: paprikakuutioita, kinkkukuutioita ja mustaleimaemmentaljuustoa TAI fetakuutioita ja kirsikkatomaatteja. Makeiden täytteeksi esim.hilloa ja kermavaahtoa. SEKÄ paistoa varten kolovuoka (joko metallinen tai silikoninen).

 

20.4.2021 klo 18- Kirjavinkkaus

Maija antaa meille kirjavinkkausta ja johdattelee mielenkiintoisten uutuuksien pariin.

 

4.5.2021 Vuokaleipä ja hummus

Mirjan ja Nonnan leivontakoulussa opimme valmistamaan pataleivän ja levitteeksi herkullista hummusta. Tarvikelistaus toimitetaan ennakkoon. Voit osallistua iltaan vaikket leipoisikaan.

 

18.5.2021 klo 18- Marttakassi jäsenhankintaan

Eila antaa ohjeita ja vinkkejä marttakassin ompeluun. Tarkoituksena on käyttää kaappien kätköistä löytyneita kierrätyskankaita. Ommeltuja marttakasseja lahjoitetaan eteenpäin tulevassa jäsenhankintatempauksessa. Mukaillaan tätä ohjetta: Marttakassi

 

1.6.2021 klo 18- Puutarha-unelmia

Puutarhavierailu järjestetään teams yhteydellä ja linkki toimitetaan sinulle ennakkoon. Tutkailemme kevään uutuksia ja kukkien trendivärejä.