Tervalammen Martat ry

Uusimaa I Tervalampi, Vihti

Tietoa toiminnasta

Tervalammen martat harrastavat käsitöitä, ruuanlaittoa, puutarhanhoitoa sekä luonnossa liikkumista ja kulttuuria. Toimintamme rikkaus on yhdessäolo ja yhdessä tekeminen. Marttailtojen ja retkien lisäksi osallistumme Tervalammen muiden yhdistysten kanssa tapahtumiin erityisesti ruokailun ja kahvitusten järjestäjinä. Otamme osaa Vihdin Marttojen koordinoimaan vapaaehtoistyöhön ja talkoisiin sekä muuhun ohjelmaan. Käsitöitä teemme omaksi iloksi, myyjäisiin ja lahjoitettavaksi.

Kokoonnumme marttailtoihin kerran kuukaudessa, usein kuun toisena tiistaina. Kokontumispaikkana on Tervalammen Kylätalo tai jonkun yhdistyksen jäsenen koti. Vuoden alussa laadimme toimintasuunnitelman. Jokainen martta saa ehdottaa ideoita ohjelmaan. Meillä on myös omat, tapahtumia kehittävät ruoka-, kässä- ja puutarhamarttamme.

Tiedotamme tapahtumistamme Vihdin Uutisten Järjestöt-palstalla sekä jäsenille sähköpostitse ja WhatsApp-ryhmässä. Näiltä nettisivuilta löytyy myös tiedot tapahtumistamme.

Ota yhteyttä: puheenjohtaja Aila Lindroos ja sihteeri Leila Pohjola (puh. 0407733026) ja sähköpostilla: tervalammenmartat@gmail.com