Tikkurilan Martat ry

Uusimaa I Itä-Vantaa I tikkurilanmartatry@gmail.com

Tule tekemään yhdessä ja liity Marttoihin!

Tikkurilan Martoilla on pitkät perinteet jo vuodesta 1942. Tällä hetkellä meillä on noin 120 jäsentä. Toimintamme keskittyy Vantaan Tikkurilan suuralueelle.

Marttailemme  aktiivisesti tuomalla arkeen marttajärjestön teemoja.

Yksi tärkeistä periaatteistamme on toimia sen puolesta, että kaikilla ihmisillä, kaikenlaisissa kodeissa, olisi hyvä olla.  

Arvostamme yhdessä tekemistä ja oppimista. Siksi teemme mielellämme myös yhteistyötä oman alueemme muiden toimijoiden kanssa.

Marttaillat kevät- ja syyskaudella parillisten viikkojen keskiviikkoisin klo 17.30 alkaen Vantaan kaupungin Tikkurilan asukastilassa, Lummetie 2, A-rappu, 4. kerros, Tikkurila. Asukastila sijaitsee Tikkurilan rautatieaseman välittömässä läheisyydessä  kirjaston ja Laurean välissä (sisäänkäynti Kirjasolalta).

Tutustu tapahtumakalenteriimme ja tule mukaan marttailemaan!

Tikkurilan Marttojen puheenjohtaja on Nina Forss. Tavoitat meidät lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tikkurilanmartatry@gmail.com.


Tervetuloa Tikkurilan Marttoihin!

Koronaviruspandemia - ohjeet varautumiseen

Tapahtumakalenteri - tule mukaan!

Tutustu toimintaamme

Tervetuloa mukaan marttailemaan. Toimimme monipuolisesti osallistumalla kädentaitoteemoihin, kulttuuritapahtumiin, yhteisiin tapahtumiin muiden marttayhdistysten kanssa. Ajankohtaisia teemoja, uuden oppimista, yhdessä tekemällä!

Lue lisää

Kässäkahvila #opitaanyhdessä

Kuvagalleria

Tutustu toimintaamme - katso kuvia tapahtumistamme. Olet lämpimästi tervetullut Marttoihin ja marttailemaan kanssamme.

Katso lisää

Hetki on käsillä -ompeluseuratunnelmia

Tikkurilan Marttojen Hetki on käsillä -ompeluseurassa 25.1.2017 kuultiin tarinaa Marttajärjestön perustamisen ajoilta näytelmän muodossa. Näytelmän on kirjoittanut marttahistorijoitsija Kirsi Vesterbacka. Videossa leikkeitä illasta.

Katso kaikki videot - myös villasukan kutominen

Toimintasuunnitelmat - katso, mitä teemme!