Tikkurilan Martat ry

Uusimaa I Itä-Vantaa I tikkurilanmartatry@gmail.com

Tule mukaan toimintaamme ja liity Marttoihin!

Tikkurilan Martoilla on pitkät perinteet jo vuodesta 1942. Ikä ei ole rasite, sillä tänä päivänä toimimme aktiivisesti ja nykyaikaisesti marttaillen ja osallistumalla marttajärjestön teemoihin. Tällä hetkellä meillä on noin 120 jäsentä. Vantaan Tikkurilan suuralue on pääasiallinen toiminta-alueemme. Marttaillat parillisten viikkojen keskiviikkoisin klo 17.30 alkaen Simonkodin Päivätilassa, Simontie 5, Vantaa. Tutustu toimintasuunnitelmaamme ja tule mukaan marttailemaan. Ole rohkeasti oma itsesi. Elämä on parasta itse tehtynä.

Tikkurilan Marttojen puheenjohtaja on Eeva Björklund. Tavoitat meidät lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tikkurilanmartatry@gmail.com. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian viestisi saatuamme.

Tapahtumakalenteri - tule mukaan!

Tutustu toimintaamme

Tervetuloa mukaan marttailemaan. Toimimme monipuolisesti osallistumalla kädentaitoteemoihin, kulttuuritapahtumiin, yhteisiin tapahtumiin muiden marttayhdistysten kanssa. Ajankohtaisia teemoja, uuden oppimista, yhdessä tekemällä!

Lue lisää

Kuvagalleria

Tutustu toimintaamme - katso kuvia tapahtumistamme. Olet lämpimästi tervetullut Marttoihin ja marttailemaan kanssamme. Elämä on parasta itse tehtynä!

Katso lisää

Hetki on käsillä -ompeluseuratunnelmia

Tikkurilan Marttojen Hetki on käsillä -ompeluseurassa 25.1.2017 kuultiin tarinaa Marttajärjestön perustamisen ajoilta näytelmän muodossa. Näytelmän on kirjoittanut marttahistorijoitsija Kirsi Vesterbacka. Videossa leikkeitä illasta.

Katso kaikki videot - myös villasukan kutominen

Toimintasuunnitelmat - katso, mitä teemme!

Jaa sivu