Kässäkahvila palaa koronatauolta – aikataulu keväälle 2022:

keskiviikot 16.2, 30.3 ja 27.4.2022. Lisäksi vielä kerran eli kevään viimeinen kerta 25.5.2022. Tervetuloa!

Keväällä 2022 tutustutaan miniryijyn valmistukseen! Ja lisäksi tarjolla ohje ja opastusta apupupun tekoon.

Tervetuloa Kässäkahvilaan!

Tikkurilan Marttojen Kässäkahvila on kaikille avoin sosiaalinen käsityötapahtuma, joka järjestetään kuukausittain marttojen vapaaehtoisvoimin yhteistyössä Tikkurilan kirjaston kanssa. Sinun ei tarvitse olla olla pro tai martta osallistuaksesi. Ota oma käsityösi mukaasi, tule kysymään neuvoa, jakamaan ideoita ja juttelemaan! Jos käsityöt harrastuksena ovat sinulle uutta ja haluat oppia neulomaan tai virkkaamaan, niin tule mukaan. Opetellaan yhdessä.

Kässäkahviloiden toimintaa vetää Tikkurilan Marttojen puheenjohtaja Nina.

Kässäkahvilassa opitaan yhdessä

Kokoonnumme kerran kuussa, kuukauden viimeisen parittoman viikon keskiviikkona. Kevään 2022 Kässäkahvilan illat ovat 16.2, 30.3 ja 27.4.2022.

Paikkana on Tikkurilan kirjaston Musa-osaston aulatila klo 17:30 – 19.30. Tulevien Kässäkahviloiden päivämäärät löydät myös tapahtumakalenteristamme.

Tikkurilan kirjastolle pääset kätevästi suoraan Tikkurilan rautatieasemalta parissa minuutissa kävellen. Osoite on Lummetie 4, Tikkurila.

Kahvia emme tarjoa, mutta yhteisöllistä kahvilatunnelmaa sitäkin enemmän. Lämpimästi tervetuloa tekemään käsitöitä ja oppimaan uutta yhdessä!

Seuraa myös Facebookissa Uudenmaan Kässämartat -ryhmää, niin saat ideoita kädentaitoihin ja pääset osallistumaan nettiluentoihin.