Kässäkahvila palaa koronatauolta 29.9.2021

Tervetuloa Kässäkahvilaan!

Tikkurilan Marttojen Kässäkahvila on kaikille avoin sosiaalinen käsityötapahtuma, joka järjestetään kuukausittain marttojen vapaaehtoisvoimin yhteistyössä Tikkurilan kirjaston kanssa. Sinun ei tarvitse olla olla pro tai martta osallistuaksesi. Ota oma käsityösi mukaasi, tule kysymään neuvoa, jakamaan ideoita ja juttelemaan! Jos käsityöt harrastuksena ovat sinulle uutta ja haluat oppia neulomaan tai virkkaamaan, niin tule mukaan. Opetellaan yhdessä.

Kässäkahviloiden toimintaa vetää Tikkurilan Marttojen puheenjohtaja Nina.

Kässäkahvilassa opitaan yhdessä

Kokoonnumme kerran kuussa, kuukauden viimeisen parittoman viikon keskiviikkona. Syksyn 2021 Kässäkahvilan illat ovat 29.9, 27.10 ja 24.11.2021.

Paikkana on Tikkurilan kirjaston lastenosaston Robo-huone klo 17:30 – 19.30. Tulevien Kässäkahviloiden päivämäärät löydät myös tapahtumakalenteristamme.

Tikkurilan kirjastolle pääset kätevästi suoraan Tikkurilan rautatieasemalta parissa minuutissa kävellen. Osoite on Lummetie 4, Tikkurila.

Kahvia emme tarjoa, mutta yhteisöllistä kahvilatunnelmaa sitäkin enemmän. Lämpimästi tervetuloa tekemään käsitöitä ja oppimaan uutta yhdessä!

Seuraa myös Facebookissa Uudenmaan Kässämartat -ryhmää, niin saat ideoita kädentaitoihin ja pääset osallistumaan nettiluentoihin.