Meillä martoilla oli kokouskahvituksen hoito syyskuulta 2019 – huhtikuulle 2020 Kotkaniemessä ja joulua ennen pidimme kolmena viikonloppuna kahvilaa avoinna 7 martan voimin.

17.11.2019 Vietimme kerhomme pikkujoulua Hotelli Salpassa.  Ohjelmaan kuului uinti ja saunominen sekä yhteinen ateria.

8.8.2019 Vietimme värikästä kasvivärjäysiljatapäivää yhdessä Mallun Marttojen kanssa. Opastajamme Sari Silventoinen, Värjärikilta Ry:stä  johdatti meidät asiantuntevasti kasvivärjäyksen maailmaan.  Olemme vielä ihan alkutaipaleella värjäyksen kiehtovassa maailmassa, tästä on hyvä jatkaa… Harjoittelimme pietaryrtillä ja sipuleilla.  Keitimme liemet kasveista, siivilöimme liemet ja upotimme villalangat hautumaan 80 asteeseen tunnin ajaksi.  Puretosaineen lisääminen keitokseen oli tarkkaa puuhaa. Jäi meillä myös aikaa keskusteluun ja kahvitteluun.  Välillä oli myös käytävä rentoutumassa paljussa.  Lopulta keitoksemme olivat valmiit ja pääsimme ihastelemaan työmme tuloksia.  Luonnon värimaailma on ihmeellistä, mitähän väriä löydämme seuraavaksi?  Lämmin kiitos Sarille!

Samat langat valmiina

28.7.2019 Tänään oli kerhomme vuoro järjestää kirkkokahvitus.

 

 

26.7.2019 Vietimme Martanpäivää matonkuteita leikaten Kotkaniemen pihapiirissä. Tapahtumaan oli kutsuttu kaikki Luumäen marttakerhot.  Leikattavista kuteista on tarkoitus kutoa Kotkaniemeen kaikkien Luumäen kerhojen yhteinen matto.

18.7.2019 Tänään oli kulttuurin vuoro.Nautimme koko rahan edestä Tirvan Nuorisoseuran näytelmäkappaleesta Onnen Maa

13.6.2019 Teimme retken Pulsan asemalle.  Ihastuimme aseman puoteihin,  pihapiiriin riippukeinuineen sekä ihanaan tarjoiluun.  Kerrassaan virkistävä iltapäivä.

 

8.6.2019 Olimme mukana Kotkaniemen käsityötapahtumassa.  Myimme arpoja, joiden voitot muodostuivat suurelta osin kerholaistemme käsitöistä, lisäksi meillä oli myös Marttatoiminnan esittelypiste.  Lämpöä riitti.

23.5.2019 Touhusimme kasvimaallamme.

14.5.2019 Kävimme tutustumassa kauppakeskus Zsar Outlet Villageen

13.3.2019 Marttaillassa Railin kotona saimme tuoksutella ja tutustua PartyLite tuotteisiin. Kiitos emännälle ja esittelijälle.