Tuohikotin Martat ry

Sähköpostiosoite tuohikotinmartat@gmail.com

Yhdistyksemme on perustettu 1916, jäseniä tällä hetkellä on 43. Yhdistyksemme virallinen kotipaikkakunta on Kouvola. Kokoonnumme maanantaisin 2-3 viikon välein.Tuohikotin Marttojen keskeisimpiä painoalueita on henkinen ja fyysinen hyvinvointi, yhdessäolo. Teemme retkiä, ja käymme ulkoilemassa. Syksyisin käymme Kyyhkylässä viettämässä marttojen kuntoutuspäivää. Teatterissa käymme 1-2 kertaa vuodessa. Kädentaitojen ylläpitäminen on myös tärkeä painoalue. Teemme käsitöitä, askartelemme, pidämme ruokakursseja. Ympäristötietouden lisääminen on uusimpia kiinnostuksen kohteitamme. Tervetuloa mukaan yhdistyksemme monipuoliseen toimintaan. Liity jäseneksi yllä olevan linkin kautta.

Tuohikotin Martat ry:n vuosikokous pidettiin 21.3.2022

Vuosikokouksessa käsiteltiin sääntöjen määräämät asiat, sekä valittiin hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle. Päätettiin  hallituksen jäsenmääräksi 8.  Tuohikotin Marttojen hallitus: Puheenjohtajana jatkaa Aino Pyöriä ja sihteerinä Aila Rossi. Hallituksen jäsenet: Arja Inkilä, Berit Lantta, Pirjo Kola, Eeva Rämä, Arja Vanhatalo, Kaarina Kuokka, Merja Saari, Aira Mikkola.

Seuraava marttatapaaminen on maanantaina 7.11. klo 15.00. Hallituksen kokous pidetään kokoontumisen jälkeen n. klo 17.00.

Maanantaina 28.11. klo 16.00 alkaen perinteinen joulupuuro.

Tuohikotin marttojen hyvinvointipäivä Imatran kylpylässä perjantaina 11.11.2022.

Katso lisää tulevaa toimintaa sivulta.

Pj Aino ja hallitus

Tulevaa toimintaa