Lyhennelmä vuosikertomuksesta 2020

Koronaviruksen voimassa olleiden rajoitusten vuoksi yhdistyksemme toiminta jäi melko vähäiseksi.

Jäsenmäärä 44. Puheenjohtajana on toiminut Aino Pyöriä, varapuheenjohtaja Eeva Rämä, muut hallituksen jäsenet Arja Inkilä, Arja Vanhatalo, Pirjo Kola, Aira Mikkola, Annikki Pyöriä, tiedotusvastaavana Merja Saari ja puutarhaharrastajille Berit Lantta, sihteerinä Aila Rossi. Rahastonhoitajana on ollut Hannele Klemettilä, toiminnat rakastaja Raija Söderholm, varalla Kaarina Kuokka. Astiastoa on hoitanut Eeva Rämä ja rantatoimikunnassa edustaneet Eeva-Riitta Lantta ja Ulpu Henttu.

Vuosikokous pidettiin 24.2. paikalla 13 jäsentä. Marttatapaamisia järjestettiin neljä kertaa, alkaen 27.1.tulevan suunnittelun ja käsitöiden merkeissä.Maailman suurinta marttailtaa vietettiin 13.2. 5.10. piirrettiin kasvomaskien kaavoja. 26.10.kokoonnuimme seurustelun ja käsitöiden merkeissä.

9.3. kävimme Vekaranjärvellä tutustumassa Karjalan Prikaatin remontoituun sotilaskotiin. Syyskauden avaus oli 7.9.kylän laavulla. Juhlista vietimme Martanpäivää Tuohirannassa. Joulupuuro järjestettiin 30.11. Yksi muonitustehtävä oli 10.10., toimitimme sämpylät ja kahvitarpeet sukukokoukseen. Tarjoilun he hoitivat itse.

 

Toimintasuunnitelma vuodelle 2021

Tapaamiset: Kolmen viikon välein, tilanteen mukaan. 19-24.4. maailman suurin marttailta, aiheena tekstiilien kierrätys. Syyslomaviikolla lapsille joku ruokaan liittyvä kurssi.

Retket: Kesäretkiehdotuksia Puolakalta, ehkä viime kesänä käyttämättä jäänyt Savonlinnan suunta. Piirin kirkkoretki Haminaan 10.10. Kesäteatteri, jos mahdollista.

Liikunta: Toukokuussa liikuntapäivä Tuohirannassa sisältäen luontopolun tehtävineen. Patikkaretki syksyllä ja Kyyhkylän virkistyspäivä, jos mahdollista.

Juhlat: Martanpäivä Tuohirannassa. Joulupuuro ja arpajaiset.

 

TULEVAA TOIMINTAA