Toimintasuunnitelma vuodelle 2020

Tapaamiset: Kolmen viikon välein maanantaisin,kuitenkin tilanteen mukaan. Ehdotettu esim. syksyllä jokin ruoka aihe sekä käsity tai askartelu, myös ympäristö/energia. Marttailuviikolla 5-11.10. kutsutaan Valkealan martat kylään.

Retket: Kirkkoretki, kohteeksi ehdotetaan Haminaa. Remontoituun sotilaskotiin tutustuminen maaliskuussa. Patikkaretket keväällä ja syksyllä. Kesäretki, saatu 1000€ avustus, Savonlinna ympäristöineen yhdessä vaikkapa Valkealan marttojen kanssa. Virkistys ja liikuntapäivä Kyyhkylässä syksyllä. Vaihtoehtoina esim. Anttola tai Vierumäki. Teatteri.

Juhlat: Martanpäivä Tuohirannassa. Joulupuuro ja arpajaiset.

Muuta: 22.3. Marianpäivän kirkkokahvitus. 31.7. Elovalkeat avajaiset Tuohikotissa., varaudutaan kahvituksen järjestämiseen.

17.3.2020

Hyvät Tuohikotin martat.

Koronavirustilanteen vuoksi myös meidän seuraava tapaaminen myöhentyy. Marttaliitto on ohjeistanut, että tapaamisia ja kokouksia ei järjestetä huhtikuun loppuun kestävällä ajanjaksolla.

Ensi sunnuntain kirkkokahvitus jää pois seurakunnan aloitteesta, mahdollisesti myös koko jumalanpalvelus maan hallituksen määräyksen perusteella.

Viestitän paitatilauksista ja retkistä myöhemmin.

Puheenjohtaja Aino