Käsityökerho kokoontuu parillisten viikkojen tiistaisin klo 17.30 – 19.30 Suvelan kappelilla.

Huhtikuussa opettelemme yhdessä briossi-neulosta. Opastajan on käsityökerhon vetäjien lisäksi Airi Åkerman. Harjoittelemme myös Mandala-virkkausta Anastasia-mandalan ohjeen mukaan. Opastajana Anja Jalava.

Tammikuussa harjoiteltiin yhdessä koukkuamista ja helmikuussa Salomoninsolmu-virkkausta. Maaliskuussa laitoimme ”Puikot heilumaan Entressen kirjastossa”.
Neuloimme ja opastimme sukkien ja lapasten neulomista yleisölle avoimessa tapahtumassa.  Ensimmäinen kerta sai suuren suosion. Mukana oli vasta-alkajia ja edistyneempiä neulojia. Opastuskielenä olivat kaikki osaamamme lisättynä elekielellä. Oli onnistunut tapahtuma. Toiseen kertaan osallistunut innokas vasta-alkaja sai kutsun käsityökerhoon oppimaan sukan neulonnan.  Kiitos kärsivällisille martta-opastajillemme!

Syyskaudella 2018 olemme tehneet pipoja Jorvin sairaalassa syntyville vauvoille. Yhdistys tarjosi langat pipoihin. Opettelimme myös uutta tekniikkaa kahvipussitöihin. Viimeisellä kokoontumiskerralla nautimme glögejä ja joulutorttuja ja teimme yhdessä myyjäisvalmisteluja.

Kaikki ovat tervetulleita mukaan!

Pirjo Vainikainen ja Anja Jalava

Tuomarilan Martat Puikot heilumaan kirjastossa-tapahtuma

 

Jaa sivu