Käsityökerho kokoontuu parillisten viikkojen tiistaisin klo 17.30 – 19.30 Suvelan kappelilla.
Kevätkausi 2020 käynnistyy 21.1. Tervetuloa mukaan kaikki!

Kevään ensimmäisessä käsityökerhoillassa aloitamme neulomalla villasukkia Visit Espoo kampanjaan. Kaupunki lahjoittaa yritysvieraille sukat muistoksi Espoosta. Ota mukaan sukkapuikot no:3,5 ! Yhdistys antaa langat.

————————————————————————————————————————————-Syksyn ensimmäisessä käsityöillassa askartelimme heijastimia yhdistyksen tarvikkeista.  Syksyn aikana opeteltu yhdessä uutta ja virkattu yhdistyksen myyjäisiin enkeleitä ja joulunkelloja. Myyjäisissä pidettiin myös arpajaiset, joihin käsityökerho osallistui aktiivisesti.

Toukokuussa 2019 virkkasimme ampiaisen pesiä.
Huhtikuussa opettelimme yhdessä briossi-neulosta. Opastajana oli käsityökerhon vetäjien lisäksi Airi Åkerman. Harjoittelimme myös Mandala-virkkausta Anastasia-mandalan ohjeen mukaan. Opastajana Anja Jalava.
Maaliskuussa laitoimme ”Puikot heilumaan Entressen kirjastossa”.
Neuloimme ja opastimme sukkien ja lapasten neulomista yleisölle avoimessa tapahtumassa.
Tammikuussa harjoiteltiin yhdessä koukkuamista ja helmikuussa Salomoninsolmu-virkkausta.

Syyskaudella 2018 olemme tehneet pipoja Jorvin sairaalassa syntyville vauvoille. Yhdistys tarjosi langat pipoihin. Opettelimme myös uutta tekniikkaa kahvipussitöihin. Viimeisellä kokoontumiskerralla nautimme glögejä ja joulutorttuja ja teimme yhdessä myyjäisvalmisteluja.

Kaikki ovat tervetulleita mukaan!

Pirjo Vainikainen ja Anja Jalava


Visit Espoo projektiin kutomamme villasukat luovutettiin helmikuussa 2020.

Tuomarilan Martat Puikot heilumaan kirjastossa-tapahtuma