Tuomelan Marttayhdistys ry

Tuomelan marttojen sähköposti on marttatuomela(at)gmail.com. Tuomelan Marttayhdistys on hämeenlinnalainen yhdistys ja perustettu vuonna 1957. Tuomelan Marttayhdistyksen toiminta-ajatuksena on olla aktiivinen yhdistys, joka toimii jäsenistön tekemien suunnitelmaehdotusten pohjalta, hyväksyy erilaisuuden ja arvostaa jäsenistöä.

VUODEN 2021 toimintaa ilmestyy koronarajoitukset huomioiden. VUODEN 2020 ASIOITA LÖYDÄT KLIKKAAMALLA Yhdistyksen toiminta 2019-2020 KOHDASTA. Vierittelehän sivua alaspäin ja lue toiminnastamme.

Tule mukaan Tuomelan marttoihin

 

Koronaviruksen aiheuttamien poikkeusolojen vuoksi olemme peruneet kaikki tilaisuudet toistaiseksi.

Marttaliitto järjestää paljon webinaareja (verkossa tapahtuvia luentoja) , suosittelemme katsomaan niitä. Liveluennot löytyvät tämän linkin takaa:

https://www.martat.fi/aikaa-olla-kotona/marttojen-liveluentojen-aikataulut/

Seuraa myös facebookissa Tuomelan marttojen sivuilta tiedotuksia erilaisista verkkotapahtumista. Pidetään yhteyksiä yllä ja mieli korkealla.

Monet ovat varmaan odottaneet tietoa siitä koska marttaillat alkavat. Yhdistyksemme hallitus kokoontui  syksyn alkaessa ja päätimme yhteisesti, että emme tule syksyn aikana kokoontumaan kerhohuoneellamme Heikkilänkadulla. Syynä tähän on tilan pienuus, jossa emme pysty toteuttamaan turvallisesti kokoontumisiamme. Olemme yhdistyksenä vastuussa viranomaisten määräysten, ohjeiden ja suositusten noudattamisesta toiminnassamme. Korona tilanne näyttää nyt syksyn osalta taas pahentuvan, joten emme halua riskeerata jäseniemme terveyttä.

Koukussa-tapaamiset ovat myös peruttu toistaiseksi K-Supermarketin Kakkukahvilassa.

Mietimme hallituksen kesken kuitenkin muita vaihtoehtoja kokoontua ja päätimme pitää syksyllä kaksi ulkotapahtumaa.

Toisessa hyödynnämme Sairiossa juuri toimintaansa aloittelevan Valotilan palveluita ja toinen kokoontuminen on ulkopelien merkeissä.

Tulemme huomioimaan toiminnassa riittävät turvavälit ja käsidesin saatavuuden.

Lähiaikoina tapahtuvaa ja tapahtunutta

 

3.5. klo 17–17.45 Pieni satoisa keittiöpuutarha 

Pienikin viljelmä ruukuissa tai laatikossa voi olla satoisa ja monipuolinen kun hyödynnät sen mahdollisimman hyvin.  Aloita viljely aikaisin, tee uusintakylvöjä syksyn satoa varten, hyödynnä rivivälit ja ota lautaselle myös kukkia ja lehtiä. 

Ilmoittaudu 30.4. mennessä (Huom! lähetän tämän luennon kutsut vasta 3.5.).

Jos haluat mukaan luennolle, niin lähetä sähköposti arja.pehkonen@martat.fi ja kerro viestissä luennon nimi ja päivämäärä. Ennen luentoa saat sähköpostiisi Teams kutsun, jolla pääset mukaan. 

Luennot pitää Etelä-Hämeen Marttojen puutarha-asiantuntija Arja Pehkonen.

Tervetuloa!