Tuomelan Marttayhdistys ry

Tuomelan marttojen sähköposti on marttatuomela(at)gmail.com. Tuomelan Marttayhdistys on hämeenlinnalainen yhdistys ja perustettu vuonna 1957. Puheenjohtajan toimii Riitta Tuorila 2022-2023. Ota yhteyttä yhdistyksen sähköpostin kautta tai puhelimitse 050 5951839

Tuomelan Marttayhdistyksen toiminta-ajatuksena on olla aktiivinen yhdistys, joka toimii jäsenistön tekemien suunnitelmaehdotusten pohjalta, hyväksyy erilaisuuden ja arvostaa jäsenistöä.

Vierittelehän sivua alaspäin ja lue toiminnastamme.

Tule mukaan Tuomelan marttoihin

 

Marttaliitto järjestää paljon webinaareja (verkossa tapahtuvia luentoja) , suosittelemme katsomaan niitä. Liveluennot löytyvät tämän linkin takaa:

https://www.martat.fi/aikaa-olla-kotona/marttojen-liveluentojen-aikataulut/

Seuraa Facebookissa Tuomelan marttojen sivuilta tiedotuksia erilaisista verkkotapahtumista, ryhmä on jäsenille tarkoitettu ja siksi suljettu.

Olemme jälleen ryhtyneet  kokoontumaan kerhohuoneella Heikkilänkadulla. Syksyn 2022 osalta meillä on mukavia tapaamisia ja tapahtumia tiedossa. Hieman saattaa aiheet vaihtua, koska olemme aloittaneet uusin voimin syksyä ja mieli ja iltojen toteutus ovat saattaneet vaihtua matkan varrella.

Tervetuloa tutustumaan tilaisuuksiin, voit osallistua jo vaikka et olisi liittynyt vielä jäseneksikään.

Ilmoitamme jäsenilloista Hämeenlinnan Kaupunki-uutisten seurapalstalla.

 

 

Lähiaikoina tapahtuvaa ja tapahtunutta

 

Syksyn toiminta on alkanut , tervetuloa mukaan. 

14.11.2022

Tapaamme Heikkilänkadun palvelutalon kerhotilassa Hätilässä klo 17.30-19.30. Illan teemana on  ompelu ja askartelu. Ompelemme pienen pussukan ja askartelemme talvisen lyhdyn. Mukaan tarvitset ompelukoneen ja kankaan paloja tai kertakäyttölautasia ja lasipurkin.  Valinta on sinun, tai valitse molemmat.