Tuomelan Marttayhdistys ry

Tuomelan marttojen sähköposti on marttatuomela(at)gmail.com. Tuomelan Marttayhdistys on hämeenlinnalainen yhdistys ja perustettu vuonna 1957. Tuomelan Marttayhdistyksen toiminta-ajatuksena on olla aktiivinen yhdistys, joka toimii jäsenistön tekemien suunnitelmaehdotusten pohjalta, hyväksyy erilaisuuden ja arvostaa jäsenistöä.

VUODEN 2021 toimintaa ilmestyy koronarajoitukset huomioiden. VUODEN 2020 ASIOITA LÖYDÄT KLIKKAAMALLA Yhdistyksen toiminta 2019-2020 KOHDASTA. Vierittelehän sivua alaspäin ja lue toiminnastamme.

Tule mukaan Tuomelan marttoihin

 

Koronaviruksen aiheuttamien poikkeusolojen vuoksi olemme peruneet kaikki tilaisuudet toistaiseksi.

Marttaliitto järjestää paljon webinaareja (verkossa tapahtuvia luentoja) , suosittelemme katsomaan niitä. Liveluennot löytyvät tämän linkin takaa:

https://www.martat.fi/aikaa-olla-kotona/marttojen-liveluentojen-aikataulut/

Seuraa myös facebookissa Tuomelan marttojen sivuilta tiedotuksia erilaisista verkkotapahtumista. Pidetään yhteyksiä yllä ja mieli korkealla.

Monet ovat varmaan odottaneet tietoa siitä koska marttaillat alkavat. Yhdistyksemme hallitus kokoontui  syksyn alkaessa ja päätimme yhteisesti, että emme tule syksyn aikana kokoontumaan kerhohuoneellamme Heikkilänkadulla. Syynä tähän on tilan pienuus, jossa emme pysty toteuttamaan turvallisesti kokoontumisiamme. Olemme yhdistyksenä vastuussa viranomaisten määräysten, ohjeiden ja suositusten noudattamisesta toiminnassamme. Korona tilanne näyttää nyt syksyn osalta taas pahentuvan, joten emme halua riskeerata jäseniemme terveyttä.

Koukussa-tapaamiset ovat myös peruttu toistaiseksi..

Mietimme hallituksen kesken kuitenkin muita vaihtoehtoja kokoontua ja päätimme pitää syksyllä kaksi ulkotapahtumaa.

Toisessa hyödynnämme Sairiossa juuri toimintaansa aloittelevan Valotilan palveluita ja toinen kokoontuminen on ulkopelien merkeissä.

Tulemme huomioimaan toiminnassa riittävät turvavälit ja käsidesin saatavuuden.

Lähiaikoina tapahtuvaa ja tapahtunutta

Ma 11.10. 2021 Leivotaan yhdessä

– Leivotaan yhdessä, jonka jälkeen maistellaan valmista herkkua kahvin tai teen kera samalla rupatellen kuulumisia. Päivitetään illan aikana emäntäryhmät ja niiden toiminta.