Turun Ispoisten My

leino.airak@gmail.com

Tietoa toiminnasta

Turun Ispoisten Marttayhdistys ry:n jäsenet eli martat kokoontuvat keskiviikkoisin klo 18 – 20 parillisilla viikoilla Karderoopissa (Ispoisten seurakuntakoti), Kaarlentie 2, Turku.  Bussiyhteys 13 (Kauppatori – Uittamo).  Marttaillat alkavat kahvitarjoilulla (2 euroa), jonka martat vuorollaan järjestävät.

Voit vaikuttaa osaltasi tapahtumien järjestämiseen, saada koulutusta, päästä mielenkiintoisille retkille ja tutustua muihin marttoihin.  Jäsenmaksu on 40 euroa/vuosi.  Martat-lehti, 6 nroa, sisältyy hintaan.  Liittyminen marttoihin käy kätevästi myös marttailtaan osallistumisen yhteydessä.

Tule rohkeasti mukaan antamaan oma panoksesi.  Tule sellaisena kuin olet!

”Elämä on parasta itse tehtynä”  on marttajärjestön strategiakausi vuosille 2017 – 2019. Sen puitteissa   vuoden 2018 teemavuoden pääsisältönä on Kestävä arki. Teemalla halutaan korostaa arjen ihanuutta, arjen taitoja sekä kestävää elämäntapaa.  Piiriliitossa on monia aiheeseen sopivia koulutustapahtumia.

Hallitus toivottaa sekä vanhat että uudet jäsenet tervetulleiksi mukaan  – milloin vain!  Voit tulla tutustumaan toimintaamme myös ilman jäsenyysvelvoitetta.

Sinullekin uusi harrastus – marttailu – huviksi ja hyödyksi!

 

Lisätietoa yhdistyksen toiminnasta antavat  puheenjohtaja Aira Leino, puh. 050 408 0247,  leino.airak@gmail.com

sekä sihteeri Aila Glad, puh.0400 516 657, aila.glad99@gmail.com

Jaa sivu