Turun Marttayhdistys / Päivämartat tr

Uudenmaankatu 19 A 20700 Turku

Tietoa toiminnasta

Toimintaryhmä kokoontuu Marttakulmassa Uudenmaankatu 19 A (4.krs)

parittomien viikkojen maanantaisin kello 12-14

 

Lisätiedot: Tuula Malinen / tuula.tellervo.malinen@gmail.com / 041 5151 371

 

Noudatamme yleisiä suosituksia koronaan liittyen. Toivotamme sekä uudet että vanhat jäsenet tervetulleiksi mukaan toimintaan.

 

Kevät 2021 alustava suunnitelma

Ohjeiden mukaisesti toimintamme on keskeytyksissä 10.02.2021 asti. Aloitamme kevätkauden koronan salliessa 15.02. kevätkokouksella. Muuhun kevään ohjelmaan ja tapahtumiin palaamme myöhemmin.

 

15.02.  Vuosikokous ja arpajaiset

 

01.03.

 

15.03.

 

29.03.

 

12.04

 

26.04

 

 

Tarkennamme kokoontumisten yksityiskohtia myöhemmin. Muutokset ovat mahdollisia.  Seuraamme korona-tiedotteita ja toimimme niiden ohjeiden mukaisesti.

*******

Varsinaisen ”marttailun” ohella meillä on Keniassa oma kummityttö, jonka koulunkäyntiä tuemme. Hän oli 4-vuotias, täysin orpo, 10-lapsisen perheen toiseksi nuorin lapsi kun hänet saimme. Nyt hän on lukion 1.luokalla. Kenialaisen lastensuojelujärjestön ylläpitämän lastenkodin varat eivät riitä koulutukseen, se on pääasiassa suomalaisen kummijärjestön varassa. Tämän lastenkodin perustaja ja kummitoiminnan käynnistäjä vieraili kerhossamme kertomassa toiminnasta. Tavoitteena on, että kummilapsi saa ammatin, joka mahdollistaa itsenäisen elämän. Suuren ilon tuotti kummipoika, joka viime vuonna valmistui lääkäriksi.  Kenian tilanne kenialaisten kannalta ei ole mennyt parempaan suuntaan.  Monelle perheelle vaikein asia on löytää tarvittava raha kallistuviin koulukustannuksiin. Meille pieni raha voi tuoda turvallisuutta vaikeisiin olosuhteisiin joutuneelle lapselle.