Jollei toisin mainita, tapaamiset ovat kello 12 Marttakulmassa, Uudenmaankatu 19 A, IV krs (ovisummeri).

06.09.      Buddhalaistemppeli ym. Katsellaan Turkua bussista.

20.09.      Hallituksen erilainen esittely sekä Ulla Aaltosen esitelmä: Arki helpommaksi – tolkkua tavaroihin!

04.10.      Syyskokous sekä Arja & kumpp. ”Kyl se simmost o” – musiikillinen esitys turkulaisissa tunnelmissa.

18.10.      Luomihuoli, sh Eija Säteri Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksestä kertoo luomien tarkkailun merkityksestä ja luomihuolipoliklinikasta. Jäsenet voivat jo etukäteen miettiä kysymyksiä aiheesta ja toimittaa ne hallitukselle.

25.10.      Turun Marttayhdistyksen syyskokous kello 18 Marttakulmassa. Kahvitarjoilu alkaa kello 17.30. Kaikki Toivon Marttojen jäsenet ovat tervetulleita osallistumaan kokoukseen!

29.10.      Retki Porin teatteriin on peruutettu!

01.11.      Katse Garderobiin! Ota mukaan esiliinasi, mitä vanhempi sen parempi. Verrataan ja muistellaan esiliinojemme tarinoita. Myös Irmeli on katsonut garderobiinsa ja hänellä on hilpeän mukavaa kerrottavaa kuivatellessaan nimettömiään salin pitkällä pyykkinarulla.

Mennyt lokakuu oli joka vuotiseen tapaan marttojen puurokuu. Puurokuun jälkitunnelmissa maistelemme Marja-Liisan riisipuuroa sekä Tertun uuniohrapuuroa ja rusinasoppaa. Lisäksi perinteiseen tapaan kahvit. Tapaamisen tuotto lahjoitetaan Marttojen kehitysyhteistyöhön. Lue lisää marttojen puurokuusta täältä!

15.11.      Lääkkeiden yhteensopivuus / Apteekkari Silja Ketonen. Voitte miettiä valmiiksi kysymyksiä ja pohdintojanne aiheesta. Kysymykset voi jättää Marja-Liisalle 1.11. tapaamisessa tai sähköpostiin jarvelamarjaliisa@gmail.com. Muista myös laittaa nimesi joulujuhlan osallistujalistaan!

27.11.    Turun Marttayhdistyksen joulumyyjäiset klo 11-13 Marttakulmassa

…joululaatikoita, limppuja, leivonnaisia karjalanpiirakoita, pipareissakin löytyy, silakoita mausteliemessä, kuivattuja yrttejä, erilaisia sienituotteita, sukkia, egologisia soijavahakynttilöitä ja muuta mukavaa… arpajaiset, ”kahvila”… Toivon Martoilla on oma myyntipöytä, tervetuloa ostoksille!

Tulethan terveenä ja varustaudut maskilla !!

29.11.     Jokamartan ensiaputaidoista meille tulee kertomaan sh Irmeli Vainio.

13.12.     Joulujuhla Mikaelin seurakuntakodin juhlasalissa Lucian-päivän tunnelmissa.Osallistujalistaan kerätään nimiä 15.11. tapaamisessa. Osallistumismaksu 25 € sisältää joululounaan. Maksu maksetaan tilille, tilinumero on osallistujalistassa. Voit myös ilmoittautua suoraan Marja-Liisalle jarvelamarjaliisa@gmail.com.