Turun Marttayhdistys ry

turunmarttayhdistys@gmail.com

Turun Marttayhdistys esittäytyy

Turun Marttayhdistyksellä on pitkät perinteet ja ne ulottuvat aina perustamisvuoteen 1899. Turun Marttayhdistys on siis kiistatta yksi valtakunnan vanhimmista marttayhdistyksistä, sillä se perustettiin hieman sen jälkeen kuin koko Marttajärjestö luotiin.

Marttoja meillä on jäseninä liki seitsemänsataa. Suuren jäsenmäärän vuoksi olemme jakaantuneet kahteentoista eri toimintaryhmään, joista kullakin on oma toimintasuunnitelmansa. Toimintaryhmillä on kuitenkin myös paljon yhteistyötä keskenään oman pienemmän ryhmätoimintansa lisäksi. Toimintaryhmiin voit tutustua alla olevista linkeistä.

Oma kodikas ja valoisa kokoontumistilamme Marttakulma sijaitsee Kupittaan puiston laidalla osoitteessa Uudenmaankatu 19 A. Alla on siihenkin linkki.

Tervetuloa Turun Marttayhdistykseen! Muistathan liittyessäsi ilmoittaa myös toimintaryhmän nimen.

Käy tutustumassa Turun Marttayhdistyksen Facebook-sivuihin!

Ajankohtaista

Marttakulma

Ompelukerho

Ompelukerho on toistaiseksi tauolla. Ilmoitamme kun toiminta taas alkaa.   Kerhon vetäjänä toimii Ulla Aaltonen. Tervetuloa mukaan kaikki innokkaat käsityöläiset!  

Kaffesvenska

Kaikki marttamme ovat tervetulleita kokoontumaan Cafe Artissa parittomien viikkojen keskiviikkoina klo 11. Tapaaminen on vapaamuotoinen - kuppi kuumaa ja mukava seura lienevät ainoat säännöt.