Turun Marttayhdistys ry

turunmarttayhdistys@gmail.com

Turun Marttayhdistys esittäytyy

Turun Marttayhdistyksellä on pitkät perinteet ja ne ulottuvat aina vuoteen 1899, jolloin yhdistyksemme perustettiin. Turun Marttayhdistys on siis kiistatta yksi valtakunnan vanhimmista marttayhdistyksistä. Se perustettiin hieman sen jälkeen kuin koko Marttajärjestö luotiin.

Marttoja meillä on jäseninä liki seitsemänsataa. Suuren jäsenmäärän vuoksi olemme jakaantuneet yhteentoista eri toimintaryhmään, joista kullakin on oma toimintasuunnitelmansa. Toimintaryhmillä on kuitenkin myös paljon yhteistyötä keskenään oman pienemmän ryhmätoimintansa lisäksi. Toimintaryhmiin voit tutustua linkeistä.

Oma kodikas ja valoisa kokoontumistilamme Marttakulma sijaitsee Kupittaan puiston laidalla osoitteessa Uudenmaankatu 19 A. Siihen voit tutustua alla olevasta linkistä.

Käy myös tykkäämässä Turun Marttayhdistyksestä Facebookissa!

Ajankohtaista

Marttakulma

Vuokrattavat yksiöt

Ompelukerho

Ompelukerho aloittaa toimintansa kunnostamalla Kuralan Kylämäen Jouluseimi-nuket. Kaikki asiasta kiinnostuneet voivat tulla mukaan. Tapaamiset Marttakulmassa 07.10. klo 12-14 ja 21.10. klo 12-14. Kerhon vetäjänä toimii Ulla Aaltonen.

Kaffesvenska

Kaikki marttamme ovat tervetulleita kokoontumaan Cafe Artissa parittomien viikkojen keskiviikkoina klo 11. Tapaaminen on vapaamuotoinen, mutta kuppi kuumaa ja mukava seura lienevät ainoat säännöt.