Turun Marttayhdistys ry

turunmarttayhdistys@gmail.com

Turun Marttayhdistys esittäytyy

Turun Marttayhdistyksellä on pitkät perinteet ja ne ulottuvat aina vuoteen 1899, jolloin yhdistyksemme perustettiin. Turun Marttayhdistys on siis kiistatta yksi valtakunnan vanhimmista marttayhdistyksistä. Se perustettiin hieman sen jälkeen kuin koko Marttajärjestö luotiin.

Marttoja meillä on jäseninä liki seitsemänsataa. Suuren jäsenmäärän vuoksi olemme jakaantuneet yhteentoista eri toimintaryhmään, joista kullakin on oma toimintasuunnitelmansa. Toimintaryhmillä on kuitenkin myös paljon yhteistyötä keskenään oman pienemmän ryhmätoimintansa lisäksi. Toimintaryhmiin voit tutustua linkeistä.

Oma kodikas ja valoisa kokoontumistilamme Marttakulma sijaitsee Kupittaan puiston laidalla Uudenmaankatu 19:sta. Siihen voit tutustua alla olevasta linkistä.

Käy myös tykkäämässä Turun Marttayhdistyksestä Facebookissa!

Ajankohtaista

Marttakulma

Vuokrattavat yksiöt

Tällä hetkellä molemmissa yksiöissämme on kivat vuokralaiset, eikä siis vuokrattavissa toistaiseksi.

Marttakööri

Yhdistyksessä kokoontuu Marttakööri parittomien viikkojen perjantaisin klo 11.00 - 12.30. Tiedustelut Arja Lyly p. 050 341 5432.

Ompelukerho

Jäsenillämme on ihana mahdollisuus kokoontua ainakin kerran kuussa järjestettävään Ompelukerhoon. Tapaamisista ilmoitetaan Marttakulman ilmoitustaululla.

Kaffesvenska

Kaikki marttamme ovat tervetulleita kokoontumaan Cafe Artissa parittomien viikkojen keskiviikkoina klo 11. Tapaaminen on vapaamuotoinen, mutta kuppi kuumaa ja mukava seura lienevät ainoat säännöt.

Jaa sivu