Toimintailtoja vietetään parillisten viikkojen keskiviikkoina. Ohjelma alkaa kello 17.30 ja loppuu noin kello 19, ohjelmasta riippuen. Kahvia ja purtavaa tarjoillaan jo kello 17 alkaen.
Kahvimaksu on 2 euroa, lisäksi arpoja voi halutessaan ostaa 50 sentillä / kpl.

Klikkaa otsikkoa, näet lisätietoja!

Pirjo Sillanpää kertoo juhlakonvehdeista, niiden historiasta ja valmistuksesta. Lisäksi Pirjo soittaa pianolla musiikkia.

Kevätkokouksessa käsitellään edellisen vuoden toimintakertomus ja tilinpäätös ym. tärkeitä asioita. Kokouksen lisäksi Irmeli Rautaheimo antaa vinkkejä mausteista ja erilaisten ruokien maustamisesta.

Timo Soikkanen kertoo Urho Kekkosen naissuhteista.

Eeva Himmanen Turun seudun nivelyhdistyksestä kertoo nivelten ongelmista, hyvinvoinnista ja hoitamisesta.

Liedon kahvimuseo sijaitsee Liedon vanhassa meijerissä osoitteessa Vilkkimäentie 5, Lieto. Paikalle pääsee hyvin föli-bussilla nro 402.
Museon hyllyiltä löytyy Suomen laajin kahviaiheinen kokoelma. Se käsittää noin 2 000 kahvipakkausta, sekä runsaasti erilaisia kahvipannuja, kahvimyllyjä, prännäreitä ja muuta kahviaiheeseen liittyvää esineistöä. Lisäksi museon yhteydessä on kahvila ja sisustuskauppa KOTIkutoinen.

Aiju von Schönemann kertoo ikoneista, niiden historiasta ja merkityksestä.

Muistiohjaaja Emma Arkkila-Hakala Varsinais-Suomen muistiyhdistyksestä antaa vinkkejä ja tietoa muistihäiriöistä ja -sairauksista sekä muistin ylläpidosta ja kehittämisestä.

Viherlassilassa (Alakyläntie 2, Turku) kuulemme vinkkejä pihan, puutarhan ja parvekkeen kasveista, suunnittelusta ja perustamisesta. Föli-bussi nro 20 vie perille.