Tyrnävän Marttojen toimintasuunnitelma syksy 2018

Monipuolista kasviksista -ruokailta Kuulammen koulun kotitalousluokassa keskiviikkona 19.9. klo 18.00 – 20.30. Valmistamme kokonaisen aterian Martat-lehden (4/2018) ruokaohjeilla. Jäsenet ja alle 10 v. ilmaiseksi, ei-jäsenet 5 euroa. Ei-jäsenet saavat illasta mukaansa myös reseptit sisältävän Martta-lehden numeron.

Perunamarkkinat lauantaina 29.9. klo 9-15. Martat osallistuu Perunamarkkinoille ylläpitämällä Kirkkomännikön koulun ruokalan yhteydessä maksutonta lapsiparkkia, jossa lapset saavat toiveidensa mukaan piirtää, tehdä palapelejä tai leikkiä erilaisilla leluilla. Samassa yhteydessä meillä on myös info-piste, jossa kerromme Tyrnävän Marttojen toiminnasta ja jaamme uusinta Martat-lehteä.

Hyvinvointi-ilta jäsenille maanantaina 15.10. klo 18 Marjan luona. Ohjelmassa on kevyt, selkäystävällinen jumppa sekä ihonhoitotilaisuus, jossa osallistujilla on mahdollisuus tehdä itselleen käsihoito ja tutustua Colose-ihonhoitotuotteisiin. Tuotteita on mahdollista ostaa, mutta mitään ostopakkoa ei ole. Lisäksi Marja tarjoaa iltakahvit/teet ja jotain iltapalaa.

Kaikille avoin Kässäilta keskiviikkona 31.10. klo 18 alkaen Vanhassa Pappilassa (Vanhatie 3). Ota oma käsityö mukaan ja tule tekemään sitä mukavassa seurassa. Tarvittaessa saat Martoilta neulontaneuvontaa. Tarjoamme iltakahvit ja -teet.

Martat on mukana Kotiseututalon joulutapahtumassa, jos sellainen tänäkin vuonna järjestetään. Tapahtumaa edeltävänä päivänä kokoonnumme Kuulammen koulun kotitalousluokkaan leipomaan ja kokkaamaan monenlaisia jouluherkkuja, jotka sitten myymme itse tapahtumassa.

Marttojen oma pikkujoulu jäsenille torstaina 13.12. klo 18.30 Pömilässä (Meijerikatu 2). Yhdistys tarjoaa jäsenille ruokailun. Ja ken lahjan tuo, se lahjan saa (max. 5 euroa).

Jaa sivu