Marttayhdistyksemme Oulunsuun Martat kerää rahoitusta Familia -tyttökodin tytöille. Tyttökoti sijaitsee Kenian Kisumussa. Tyttökodissa asuu tällä hetkellä 14 tyttöä, ja heidät on pelastettu erilaisista oloista, kuten lapsiavioliitolta, seksuaaliselta hyväksikäytöltä tai vaarallisesta elinympäristöstä.

Tytöille on haluttu luoda turvallinen elinypäristö sekä rakastava koti, jossa he voivat olla turvassa. Heidän kanssaan asuu ”kotiäiti”, joka on läsnä tyttöjen arjessa koko ajan, ja häneltä he saavat tukea turvallisessa kasvussa. Tytöt käyvät myös koulua, nuorimmainen vielä alakoulun ensimmäisillä luokilla ja vanhin jo lukion päättävällä luokalla.

Tyttökotia johdetaan Ranskasta käsin. Suurin osa lahjoituksista tulee tyttökodille Ranskasta ja Britanniasta, ja tyttökoti toimii lähes ainoastaan lahjoitusten varassa.

Keräämme rahoitusta tukeaksemme näiden tyttöjen koulunkäyntiä ja mahdollistaaksemme heille turvallisen ja rakastavan kodin. Rahoitusta keräämme erilaisissa tempauksissa ja tapahtumissa.

Lisätietoja tyttökodin toiminnasta saat sivulta Familia tyttökoti