Ohjelma

Uuden Tuulen Marttojen kauden ohjelma taulukkona löytyy täältä (yhdstyksemme nykyisiltä kotisivuilta) ja se kertoo, mitä on suunnitteilla, tapahtumassa ja tapahtunut. Mukana ovat kaikenlaiset tapahtumat kuten marttaillat, vierailut kohteisiin, retket ja tempaukset.
Ohjelmaa päivitetään jatkuvasti, kun aiheita saadaan vahvistettua tai tilanteet muuttuvat.

Tempaukset ja talkoot

Seuraavat ovat käynnissä tai käynnistymässä – lue lisää klikkaamalla:

Neuletalkoot

Kävelykilometrikisa

 

Kalenteri

Marttayhdistysten yhteisessä kalenterissa on meidänkin tapahtumia, jotka on poimittu siitä tälle UTM:n kalenteri -sivulle.
Alla on selostus: marttayhdistysten kalenteri vs. UTM:n tapahtumat.

Marttayhdistysten yhteinen kalenteri

Huomaa, että Marttaliiton kalenterin ideana on nimenomaan tuoda näkyville kerralla kaikkien marttayhdistysten tapahtumia. Siksi klikkaamalla jotain tapahtumaa, saat esiin paitsi sen tiedot niin samalla näkyviin muidenkin yhdistysten samankaltaisia tapahtumia. Vasempaan reunaan tulleesta <Takaisin listaukseen -linkistä pääset suoraan hakemaan kaikkien yhdistysten tapahtumia hakusanalla ja suodattamaan niitä aiheen/tyypin/yms. mukaan.

UTM:n tapahtumat yhteisestä kalenterista

Tällä UTM:n kalenteri -sivulla näet aina poimittuna juuri UTM:n tapahtumat. Kuukausiruudukon ylänurkan nuolia klikkailemalla voit siirtyä seuraavaan tai edelliseen kuukauteen.
Kilikkaamalla tapahtumaa saat avattua sen tiedot näkyviim ja voit mahdollisesti ilmoittautua. Voit sitten palata taas tälle sivulle klikkaamalla  <Takaisin UTM:n kalenteriin -linkkiä, joka löytyy tapantuman kuvauksen lopusta (ennen mahdollista ilmoittautumista).
(Voit tietty hakea marttayhdistysten yhteisestä kalenterista hakusanoilla UTM tai Uuden Tuulen Martat.)

Ei tapahtumia