Seuraava kaikille avoin  tapahtumamme on tiistaina 8.10. klo 17.00 Valtimon koulun kotitalousluokassa. Kouluttajaksemme tulee Tiina Anola-Pukkila  piiristä. Lue alla oleva teksti ja ilmoittaudu! Tervetuloa!


8.10. klo 17.00 Valtimo Yllätysmuna – kananmunaa kaikin tavoin
Yllätysmuna – kananmunaa kaikin tavoin, juhlavuoden kurssi-illat maakunnassa yhteisiä alueen marttayhdistyksille
Kananmuna on monipuolinen, edullinen, hyvin säilyvä ruoka-aine ja sitä voi käyttää myös puutarhanhoidossa, askartelussa ja kauneudenhoidossa. Ketjukoulutuksessa valmistetaan kananmunaherkkuja, askarrellaan ja saadaan vinkkejä kanamunan käytöstä kauneudenhoidossa ja puutarhassa. Käydään läpi, miten kananmuna kuuluu marttojen historiaan. Tutustutaan myös kananmunien tuotantoon ja vastuullisuuteen. Kurssin jälkeen teemaa voi jatkaa omassa marttayhdistyksessä. Kurssi on avoin kaikille kiinnostuneille.
Hinta: 5€/hlö (mielellään tasaraha), sis. opetuksen, tarvikkeet, maistiaiset, mukana kotitalousasiantuntija ja puutarha-asiantuntija
Ota mukaan: vähintään 2 kpl tyhjennettyä, huuhdottua kananmunan kuorta ehjänä ja 2-4 kpl puolikkaina, 1 munakenno sekä 0,5-1 litran vetoinen tyhjä lasipurkki.
Yhteyshenkilö, ilmoittautumiset (mielellään yhdistyksittäin) ja erityisruokavaliot: Helena Partanen, puh. 040 773 3914 tai hannahelena.partatnen(ät)gmail.com.
Huomioithan, että kurssi-ilmoittautuminen on sitova.
Mikäli et pääse osallistumaan ja peruutat tulosi viimeistään viikkoa (7 vrk) ennen kurssia, laskutamme puolet kurssin hinnasta. Jos peruutus tehdään alle 7 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme kurssista täyden hinnan.

 

 

 

Jaa sivu