Vapaalan Martat ry

Uusimaa I Länsi-Vantaa I vapaalan.martat@gmail.com

Tietoa toiminnasta

Vapaalan Martat on länsivantaalainen marttayhdistys. Kokoonnumme joka toinen tiistai (parillisina viikkoina) Vapaalan seurakuntatalolla klo 18.00. Osoite on Ilpolankuja 2. Vapaala.

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan ja liittymään joukkoomme!

 Kuulumme maanlaajuiseen Marttajärjestöön, joka on  yli 120 vuotta vanha kotien ja perheiden hyvinvoinnin ja arjen hallinnan edistäjä ja vaikuttava kansalaisjärjestö. Suunnittelemme toimintamme jäsenten toiveiden mukaan noudattaen järjestön teemoja ja perustarkoitusta. Vuosi 2022 oli yhdistyksemme 30-vuotis juhlavuosi.

Monipuolinen ohjelmamme sisältää kotoisia marttailtoja, asiantuntijoiden vierailuja ja mukavaa puuhailua. Harrastamme käsitöitä, perehdymme ravitsemus- ja ruoka-asioihin, kestävään kehitykseen ja ympäristön ja luonnon kysymyksiin. Teemme teatterivierailuja ja retkiä. Joukkoomme liittyy vuosittain  uusia marttoja ja meitä on nykyisellään  40.  Martit, nuoret ja lapsimartat ovat myös tervetulleita joukkoomme.

Ota reippaasti yhteyttä!

vapaalan.martat@gmail.com   puh. 040 5159476 pj Kaisa Stark

KUTSU vuosikokoukseen 7.2.2023 klo 18.00 Ilpolankuja 2, 01650 Vantaa Vapaalan srk-talo. Käsiteltävät asiat Marttaliiton sääntöjen §8 mukaisesti.  Tervetuloa jäsenet!