Varsinaiset Martat ry

Varsinaiset Martat on nuorekas turkulainen marttayhdistys. Liity sähköpostilistalle laittamalla viestiä varsinaiset.martat@gmail.com tai seuraa meitä Facebookissa www.facebook.com/varsinaisetmartat.

Oletko jo VarMa?

VarMa eli Varsinaiset Martat ry on vuonna 2009 perustettu turkulainen marttayhdistys. Olemme nuorekas joukko uudenlaisia marttoja, jotka perustivat oman yhdistyksensä järjestääkseen monipuolista toimintaa kaikille kiinnostuneille. Keski-ikämme pyörii tällä hetkellä 30 ikävuoden paikkeilla.

VarMan aktiviteetteja ovat muun muassa ruuanlaittokurssit, kulttuuritapahtumat, kädentaitokurssit, viinimaistelukurssit, elokuvat, ulkoilutapahtumat kuten retket kansallispuistoon ja tietysti perinteiset pikkujoulut ja keväinen saunailta. VarMalla ei ole säännöllisiä viikkotapaamisia.

Viestintämme hoidetaan pelkästään sähköisesti. Lähetämme noin 10 kertaa vuodessa jäsentiedotteen sähköpostilla, listaamme tapahtumat ja muut tiedot myös Facebookissa ja tapahtumiin ilmoittaudutaan sähköisesti ilmoittautumispalvelun kautta.

Meidät saa kiinni osoitteessa varsinaiset.martat@gmail.com ja löytää Facebookista www.facebook.com/varsinaisetmartat.

Toivomme, että tulet tutustumaan toimintaamme ennen liittymistäsi.

Olet milloin tahansa tervetullut mukaan!

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen varsinaiset.martat@gmail.com ja kerromme mielellämme lisää.