Tietoa toiminnasta

Yhdistyksemme kannattaa ympäristöystävällisiä valintoja ja ekologista ajattelua tavallisessa arjessa. Myös perinteiset martta-arvot ovat meille tärkeitä, joten tapahtumakalenteriimme mahtuu ruoanlaittoa, käsitöitä ja kulttuuria. Yhdistyksemme toimii Tampereella.

 

Mukaan toimintaamme mahtuvat kaikki halukkaat, ainoana ehtona on kiinnostus ympäristömme tilaan ja hyvinvointiin. Jäseneksemme pääsee kuka tahansa, kunhan ajatuksissasi itää edes pienen pieni ekoilun siemen.

 

Yhdistyksellämme ei ole säännöllistä tapaamispäivää tai -paikkaa. Tapahtumiemme paikat, ajat ja sisällöt vaihtelevat laidasta laitaan, jolloin jokaiselle löytyy varmasti mieluista ohjelmaa. Tapahtumat ilmoitetaan  Marttojen tapahtumakalenterissa.

 

Kaikki jäsenet saavat ehdottaa tapahtumia! Alustavan tapahtumaehdotuksen voi tehdä yhdistyksen Facebook-sivulla, jolloin yhdistyksen hallitus voi ottaa tapahtuman hoitaakseen. Tai, jos haluat järjestää tapahtuman itse, ilmoita sähköpostitse (vihreanideanmartat(2)gmail.com) tapahtuman päivämäärä, kellonaika, kesto, paikka, mahdollinen hinta, kuvaus tapahtumasta, viimeinen ilmoittautumispäivä sekä yhteyshenkilö. Hallitus välittää sitten tapahtumakutsun jäsenistölle.