Yhdistyksemme hallitus koostuu tällä hetkellä viidestä henkilöstä, joiden arjessa marttailu ja ekoilu näkyy tavalla tai toisella. Hallitus järjestää tapahtumia ja kehittää yhdistyksen toimintaa jäsenistöltä tulevien toiveiden perusteella. Jos sinulla on ehdotuksia tapahtumista, tai yhdistyksen toiminnan kehittämisestä, ota meihin yhteyttä sähköpostitse vihreanideanmartat@gmail.com.

Kirsi, puheenjohtaja

Kirsin vahvuus on monipuoliset ruoanlaitto- ja leivontataidot, niin perinteiset kuin lähi- ja kaukoidän annokset luonnistuvat. Arjen ekoilu näkyy kierrättämisenä, lähi- ja luomutuotannon suosimisena ja itse tekemisestä nauttimisena.

Miia, rahastonhoitaja

Miia on tarkan ja huolellisen otteensa vuoksi saanut luottamustehtävän yhdistyksemme rahastonhoitajana. Miian arjessa ekoilu näkyy kirppisreissuina ja säästettynä sähkönä.

Sisko, sihteeri

Siskon arjessa ekoilu näkyy eniten kierrätyksenä. Melkein kaikelle tavaralle löytyy uutta käyttöä, kunhan vain käyttää mielikuvitustaan. Luonto on aina ollut tärkeä osa Siskon elämää. Retkeilyn ja hyötykasvien keräämisen lisäksi palstaviljely tuo tasapainoa tämän kaupunkilaisen martan elämään.

Paula, jäsenvastaava

Iida, varapuheenjohtaja