Vuosaaren Martat ry

Uusimaa | Itä-Helsinki | vuosaarenmartat@gmail.com /

Tietoa toiminnasta

Kokoonnumme Vuosaaren kirkolla, Satamasaarentie 7, torstaisin klo 14.00 2 – 3 viikon välein. Tapaamisissamme on jokin teema; aiheet ovat mm. terveys- ja hyvinvointi, kirjallisuus, matkailu, historia jne. Toimintaryhmämme kässärien ohjelmassa ovat käsityöt ja askartelut. Kässärit kokoontuvat Vuosaaren kirkolla joka toinen tiistai klo 12.00.

Yhdistyksemme toimii Helsingissä Vuosaaren alueella. Meillä voit olla sellainen Martta kuin Sinulle sopii. Jäsenenä voit osallistua toimintaamme voimiesi ja mahdollisuuksiesi mukaan tutustuen uusiin ihmisiin asuinpiiristäsi. Toimintamme tarkoituksena on viettää mukavia hetkiä yhdessä.

Monenlaista tekemistä

Käymme yhdessä erilaisissa kulttuuritapahtumissa, teattereissa, konserteissa ja taidenäyttelyissä. Yhteisillä kevät- ja syysretkillämme tutustumme pääkaupunkiseudun ja etelä-Suomen nähtävyyksiin.

Teemme tiiviistä yhteistyötä Vuosaaren seurakunnan, Vuosaari-seuran ja Vuotalon kanssa esim. myyjäisissä, Vuosaaren kesäjuhlissa, seurakunnan ja Vuotalon eri tilaisuuksissa. Vuosaaren seurakunnan diakonityölle on lahjoitettu vauvanmyssyjä ja -sukkia kastejuhlia varten sekä vanhustyölle erilaisia neuletöitä. Samoin päiväkodit ja turvakoti ovat saaneet lahjoituksena villasukkia.

Tervetuloa tutustumaan meihin kokoontumisissamme Vuosaaren kirkolla tai käy katsomassa kotisivujamme www.vuosaarimartat.marttayhdistys.fi. Olemme myös Facebookissa www.facebook.com/vuosaarenmartat/. Seuraa ilmoituksiamme Vuosaari-lehden seuratoimintapalstalla tai ota yhteyttä yhteyshenkilöihimme.

TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAMME!

Vuosaaren Martat Tapahtumat 2020