KEVÄT 2018 TOIMINTAKALENTERI

 

MARTTA-ILLAT joka kuukauden toinen keskiviikko klo 18 ellei toisin mainita. Kokoontumispaikkana Ylästön kotiseututalo, Sienestäjänkuja 5.

KÄSSÄKAHVILA  on kaikille käsityönystäville avoin kohtaamispaikka. Ota oma käsityö mukaan ja tule viihtymään ja rupattelemaan.

Pikkupurtavasta ja teestä/kahvista peritään pieni maksu. Oma kahvi/teekuppi mukaan.

 

TAMMIKUU

10.1 Martta-ilta klo 18. Huovutetaan pohjallisia. (Hallituksen kokous klo 17).

17.1 Kässäkahvila klo 17-20 kulmahuoneessa. Oma käsityö mukaan. Isossa salissa samaan aikaan kinnasneulatekniikan kurssin osa 1.

31.1 Kässäkahvila klo 17-20 kulmahuoneessa. Oma käsityö mukaan. Isossa salissa samaan aikaan kinnasneulatekniikan kurssin osa 2.

Kinnasneulatekniikan kurssi 17.1 ja 31.1.  Kinnasneulatekniikan kurssilla on vielä muutama paikka vapaana. Kurssille otetaan yhteensä 15 oppilasta ja se on tarkoitettu kaikille asiasta kiinnostuneille, ei siis tarvitse kuulua Marttoihin. K​innasneulatekniikan ​kahden illan kurssi ​järjestetään Ylästön kotiseututalolla ​keskiviikkoina 17.1 ​ja 31.1. klo 17-20. Kurssin hinta on 20 euroa ja se sisältää opetuksen lisäksi myös tarvikkeet: kinnasneulan (saa omaksi) ja langan ensimmäiseksi illaksi. Opettajana on Laura Hämäri, joka on kansantieteilijä ja perinnekäsityönopettaja. Jos haluat mukaan, niin ilmoittaudu mahdollisimman pian kaija.pohtio@gmail.com. Tarjolla pikkupurtavaa sekä teetä/kahvia hintaan 3 euroa.

 

HELMIKUU

7.2 Kässäkahvila klo 18-20. Oma käsityö mukaan.

11.2 (sunnuntai  aamupäivä) Ylästön Martat apuna seurakunnan laskiaisriehassa Ylästön seurakuntatalolla. Täytämme laskiaispullia ym. keittiössä. Jos haluat mukaan auttamaan niin ota yhteyttä sihteeriin: kaija.pohtio@mail.com. Mukaan mahtuu 4-5 Marttaa.

14.2 Martta-ilta. Vuosikokous klo 18.00.

 

 MAALISKUU

7.3 Kässäkahvila klo 18-20.  Mosaiikkitöitä.

14.3 Martta-ilta klo 18. Viimeistellään kässäkahvilassa aloitetut mosaiikkityöt.

 

HUHTIKUU

11.4 Martta-ilta klo 18. Valmistetaan patalappuja Marttojen patalapputempaukseen.

 

TOUKOKUU

9.5 klo 18 Martta-illassa kasvien vaihtoa, mikäli kevään eteneminen sen sallii. Tuo mukanasi omia viime vuotisia siementaimia tai muita ylimääräiseksi jääneitä kasveja. Ehkä löydät itsellesi vaihtopisteestä jonkin mieluisan kasvin.

Kesällä pidetään taukoa. Syyskauden ohjelma julkaistaan heti syyskauden alussa.

Jaa sivu