KÄSSÄKAHVILA 

Kaikille käsityönystäville avoin kohtaamispaikka. Ota oma käsityö mukaan ja tule viihtymään. Pikkupurtavasta ja teestä/kahvista peritään pieni maksu. Oman kahvi/teekupin voi ottaa mukaan.

Paikka: Ylästön kotiseututalo, Sienestäjänkuja 5

Kevätkauden 2018 Kässäkahvilat:

 

TAMMIKUU

17.1 Kässäkahvila klo 17-20 kulmahuoneessa. Oma käsityö mukaan. Isossa salissa samaan aikaan kinnasneulatekniikan kurssin osa 1.

31.1 Kässäkahvila klo 17-20 kulmahuoneessa. Oma käsityö mukaan. Isossa salissa samaan aikaan kinnasneulatekniikan kurssin osa 2.

Kinnasneulatekniikan kurssi 17.1 ja 31.1.

Kinnasneulatekniikan kurssilla on vielä muutama paikka vapaana. Kurssille otetaan yhteensä 15 oppilasta ja se on tarkoitettu kaikille asiasta kiinnostuneille, ei siis tarvitse kuulua Marttoihin. K​innasneulatekniikan ​kahden illan kurssi ​järjestetään Ylästön kotiseututalolla ​keskiviikkoina 17.1 ​ja 31.1. klo 17-20. Kurssin hinta on 20 euroa ja se sisältää opetuksen lisäksi myös tarvikkeet: kinnasneulan (saa omaksi) ja langan ensimmäiseksi illaksi. Opettajana on Laura Hämäri, joka on kansantieteilijä ja perinnekäsityönopettaja. Jos haluat mukaan, niin ilmoittaudu mahdollisimman pian kaija.pohtio@gmail.com. Tarjolla pikkupurtavaa sekä teetä/kahvia hintaan 3 euroa.

HELMIKUU 

Keskiviikko 7.2 Kässäkahvila klo 18-20. Oma käsityö mukaan.

 

MAALISKUU

Keskiviikko 7.3 Kässäkahvila klo 18-20.  Mosaiikkitöitä.

Peritään tarvikemaksu. Ilmoittauduthan etukäteen sähköpostilla ylasto@marttayhdistys.fi, jotta osaamme varata oikean määrän tarvikkeita. Mosaiikkityön tekemistä voi jatkaa Martta-illassa viikon päästä, eli 14.3. klo 18.

 

 

 

 

Jaa sivu