Syyskauden 2017 ohjelma

Martta-illat joka kuukauden toinen keskiviikko klo 18, ellei toisin ilmoiteta. Ylästön Marttojen toimintapaikka on Ylästön kotiseututalo, Sienestäjänkuja 5.

ELOKUU

28.8 Martat mukana Ylästö-päivässä Ylästön koululla: Nelosluokkien käsityöinstallaatio Suomi 100 vuotta, Suomen kartta, laitettiin yhdessä oppilaiden kanssa alulle.

SYYSKUU

13.9 klo 18.00 suunnittelemme tulevia Martta-iltoja, juttelemme ja maistelemme satokauden herkkuja, joita saa halutessaan tuoda mukanaan Martta-iltaan. Pakko ei ole tuoda mitään (muutamat martat ovat luvanneet leipoa jotakin).

LOKAKUU

11.10 klo 18 askarrellaan valopalloja narusta.

Viikolla 41 Marttojen ja Sini-tuotteen Moppirata Ylästön koulun neljäsluokkalaisille.

MARRASKUU

Kaikille avoimet Marttailut

8.11 klo 18 Martta-illassa tehdään himmeleitä pilleistä. Jos haluat käyttää helmiä, niin ota omat helmet mukaan. Myös omat sakset ja viivottimet voi ottaa mukaan. Himmeleitä voi tulla tekemään kaikki asiasta kiinnostuneet, ei tarvitse kuulua Marttoihin. Tarjolla kahvia, teetä ja pientä purtavaa pientä maksua vastaan. Tervetuloa!

15.11 klo 18 Kässäkahvila. Kaikille avoin. Oma käsityö mukaan.

29.11 klo 18 Kässäkahvila. Kaikille avoin. Tehdään vielä himmeleitä pilleistä osallistujien toiveiden mukaisesti. Oman käsityön voi myös ottaa mukaan.

JOULUKUU

6.12 klo 10-14 Martat mukana myyjäistapahtumassa Ylästön kotiseututalolla.

13.12 klo 18 vietetään Jouluista iltaa ja Luciaa. Nyyttikestit.

Jaa sivu