|

|

Oletko sinä Piparinleivonnan Suomen Mestari 2019?

Osallistu hauskimpaan kisaan – ideoi ja leivo paras pipari!

Ei joulua ilman piparimittelöitä! Piparinleivonnan SM-kilpailu on innostuneiden kotileipureiden vuoden kohokohta. Tässä kilpailussa vaaditaan taitoa ja tarkkuutta, mutta ennen kaikkea heittäytymiskykyä.

Nämä kisat ovat jokaiselle oman elämänsä kondiittorille, hyvän mielen leipurille, tiktokkaajalle ja geimerille. Kilpailu on jaettu sekä nuorten että aikuisten sarjaan, joista kummastakin valitaan voittaja. Leivontakansan kirkkaimman kruunun lisäksi voittajat pääsevät tuottamaan luovaa sisältöä Myllyn Parhaan virallisissa somekanavissa.

Osallistumisohjeet
Piparinleivonnan SM-kilpailuun voi osallistua lähettämällä kuvan itseleivotuista pipareista, piparkakkutalosta tai muusta piparitaideteoksesta 24.11.2019 mennessä kilpailusivustolla https://www.myllynparas.fi/kilpailut/pipari2019

Muista, että sinulla on oltava myös kuvan käyttöoikeudet.

Kilpailuun hyväksytyt kuvat julkaistaan kilpailusivustolla. Kuvien joukosta valitaan yleisöäänestyksellä neljä finalistia molemmista sarjoista. Äänestämällä omaa suosikkiasi voit myös osallistua arvontaan, jossa palkintona on mahtava, 50 € arvoinen Myllyn Paras -piparinleivontasetti. Palkintoja arvotaan yhteensä 5 kpl.

Yleisöäänien lisäksi raati voi mahdollistaa jonkun finaalipaikan, jos se ylittää odotukset upeudellaan. Aiempien vuosien leivontakilpailut sekä Helsingin Sanomien makutesti ovat osoittaneet Myllyn Parhaan Piparitaikinan taipuvan parhaiten hätkähdyttäviin piparitaideteoksiin sekä suomalaisiin herkkusuihin. Vegaaninen ja laktoositon taikina pyörii helposti kaulimen alla mitä mielikuvituksellisimpiin muotoihin!

Piparinleivonnan SM-kilpailun finaali
Tiukka finaalikisa järjestetään Tampereella lauantaina 14.12.2019, jolloin kummastakin sarjasta valitaan Piparinleivonnan Suomen Mestari 2019. Arvovaltaisesta tuomaristosta löytyvät Myllyn Parhaan kehitysjohtaja, leipurimestari ja kondiittorimestari Iiro Heinonen, Pirkanmaan Marttojen toiminnanjohtaja Marja Kuuteri sekä suositut tubettajat Niko ja Santtu.

Nyt on aika laittaa muotit riviin ja valmistautua vuoden maukkaimpaan kilpailuun!
Seuraa kilpailun käänteitä myös sosiaalisessa mediassa:

Facebook @myllynparas

Instagram @myllyn_paras

#paraspipari #piparism #myllynparas