Takaisin tapahtumalistaukseen

Avoin ruokakurssi – Makumatka Georgiaan

Sanonta ”georgialaiset elävät syödäkseen” kuvastaa ruoan tärkeyttä Georgian kulttuurissa. Runsas mausteiden ja kasvisten, erityisesti munakoison käyttö, on tyypillistä georgialaisessa keittiössä. Maut ovat yksinkertaisia, syviä, runsaita ja voimakkaita, mutta eivät tulisia. Kurssilla tulevat tutuiksi herkulliset georgialaiset pataruoat, hatsapurit, khinkalit ja monet muut maalle tyypilliset ruoat.

Kurssi järjestetään Pirkanmaan Marttojen opetuskeittiössä, osoitteessa Tampellan esplanadi 7. Kurssille otetaan 14 osallistujaa. Ilmoittautuminen aukeaa 19.12.2022.

Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä ruokarajoitteesi.

sivis-merkki-logo-500×300 | Pohjois-Savon Syöpäyhdistys