Annos Afrikkaa -kurssi
Lähde kanssamme mausteiselle ja kiehtovalle kattilamatkalle Afrikkaan! Afrikkalainen keittiö on maailman vanhinta, mutta silti afrikkalainen ruokakulttuuri on meille suomalaisille vielä hieman vieras. Paikalliset ruokakulttuurit elävät vahvoina ja vaihtelua on paljon. Luvassa on siis monipuolinen reissu! Kattilamatkalle otamme mukaan myös muistoja Marttojen yli 40 vuotta kestäneeltä kehitysyhteistyön taipaleelta.
Kurssi toteutetaan etäruokakurssina.
Tavoitteena on, että osallistuja:
- Tutustuu Afrikkalaiseen ruokakulttuuriin
- Tuntee Marttojen tekemän kehitysyhteistyö
Kurssilla valmistettava menu:
- Eswatitin täytetyt maissileivät
- Ndole – Kamerunilainen katkarapukastike
- Paistetut keittobanaanit/perunat
- Mangopiirakka Keniasta
Voit valita, valmistatko kurssin aikana kaikki ruoat vai vain osan niistä. Voit osallistua myös vain kuuntelemalla ja katselemalla. Tarvikelista toimitetaan sähköpostitse ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssia.
Ilmoittautuessasi jätäthän sähköpostiosoitteesi tarvikelistaa ja Teams-linkkiä varten. Kurssin hinta martoille on 10 € ja ei-martoille 20 €.
HUOM! Mikäli ilmoittaudut kurssille 12.3. jälkeen, kurssimateriaali lähetetään sähköisesti tai vaihtoehtoisesti voit noutaa sen Marttakeskukselta (Koskikatu 5-7, Joensuu). Postitse lähetettynä materiaali ei ehdi ennen kurssia. Mikäli haluat materiaalin postitse, laita kommenttikenttään osoite ja lähetämme materiaalin. Lisätietoja kurssin vetäjältä: Ringa Nenonen, 0400 149 850 tai ringa.nenonen@martat.fi .
Tervetuloa!
Tavoitteena on, että osallistuja:
• Tutustuu Afrikkalaiseen ruokakulttuuriin
• Tuntee Marttojen tekemän kehitysyhteistyön