Takaisin tapahtumalistaukseen

Korealainen keittiö – ruokakurssi 8.10.

Korealainen ruokapöytä on runsas ja värikäs. Maantieteellinen asema Kiinan ja Japanin välissä on tuonut ruokakulttuuriin paljon vaikutteita naapurimaista, kuten vuodenaika-ajattelun. Korean taistelu itsenäisyydestä on jättänyt jälkensä myös ruokakulttuuriin. Omasta keittiöstä on haluttu pitää kiinni. Korealainen ruoka on vahvemmin maustettu, kuin japanilainen ja ruoka vähärasvaisempaa kuin Kiinassa. Korealaisen keittiön tunnistaa valkosipulin, chilin ja inkiväärin tuoksusta.

Tällä kurssilla pääset kurkistamaan Korealaiseen ruokakulttuuriin ja ottamaan haltuusi maittavat reseptit kotikeittiöön vietäväksi.

Hinta 25 €, Martat 20 €