Raaka-aineina käytetään mm. pähkinöitä, manteleita, kuivahedelmiä, kasviksia, luomuhunajaa, kookosöljyä, kaakaovoita, kookosmaitoa ja maapähkinävoita, raakakaakaojauhetta, chian- ja psylliuminsiemeniä.
Raakaleivonnassa keskitytään maun ja ulkonäön lisäksi raaka-aineiden laatuun. Raakakakkujen valmistuksessa vatkaimen ja uunin korvaavat tehosekoitin ja pakastin. Raakaherkkujen tekemisessä tärkeää on se, että raaka-aineiden lämpötila ei nouse yli 45 asteen.
Raaka-aineina käytetään mm. pähkinöitä, manteleita, kuivahedelmiä, kasviksia, luomuhunajaa, kookosöljyä, kaakaovoita, kookosmaitoa ja maapähkinävoita, raakakaakaojauhetta, chian- ja psylliuminsiemeniä.
Hinta 20 €. Maksu suoritetaan etukäteen laskulla. Maksun suoriettuasi saat liittymislinkin kurssille. Samassa yhteydessä saat tarvittavat ohjeet sekä muun ohjeistuksen kurssia varten ( ostoslistaa, välineitä yms.)
Ilmoittaudu alla olevan linkin kautta. Ilmoittautuminen päättyy viikko ennen kurssia.
Peruminen vähintään 3 päivää aikaisemmin ennen kurssia, muuten perimme kurssimaksun.