Takaisin tapahtumalistaukseen

Hävikkifoorumi -puolitetaan ruokahävikki ketjukoulutus 15.4.2023

Ruokahävikki on tuhlausta. Siinä heitetään pois luonnonvaroja ja työtä. Suomalaisilla syntyy ruokahävikkiä noin 25 kg vuodessa. Kaikilla ei hävikkiä synny ja toisilla taas bioroskikseen tai pihakompostiin tai pahimmillaan sekajätteeseen päätyy tuplasti tuo määrä. Jaetaan siis yhdessä vinkkejä, miten ruokahävikkiä voi vähentää!

Kokouspäivän yhtenä koulutusaiheena ruokahävikki, koulutuksesta saat vinkit esimerkiksi ruokahävikki aiheiseen marttailtaan.

Ilmoittaudu tähän koulutukseen lisää osallistuja painikkeen kautta.

Ilmoittautumisesta tulee aina kuittaus antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos ilmoittautumisessa on ongelmia, niin ole yhteydessä Heliin p. 041 311 8802 tai heli.simila@martat.fi