Takaisin tapahtumalistaukseen

Martan koti ja keittiö/ Karjalaisia piirakoita to 14.10.2021, maksuton

Karjalainen ruokakulttuuri on tullut koko Suomen suosikiksi. Peruna, sienet, marjat, järvikalat ja liha ovat karjalaisen keittiön keskeisimmät raaka-aineet, joista syntyvät koko maan tuntemat herkut: padat, piirakat ja paistit. Karjalainen keittiö kuuluu idän uuniruoka-alueeseen. Uunissa paistuvat mm. Karjalan lukuisat piirakat: sultsinat, tsupukat, kukkoset, pyöröt ja vatruskat – ja mahtuupa uuniin vielä rieskaa ja rinkeliäkin.Monet karjalaiset piirakat muistuttavat venäläisiä leipomuksia.

Kurssi-illan aikana valmistamme erilaisia karjalaisia piirakoita ja nautimme ne yhdessä iltateen kera.

Kuvatulokset haulle karjalaiset piirakat

Lisätietoja Taina Pirkola p. 050 566 1851

Ota kurssille mukaan sisäkengät, esiliinan saat käyttöösi paikan päällä (voit tuoda myös oman).  Ota halutessasi mukaan myös rasioita /astioita siltä varalta, että ruokia jää kotiinvietäväksi.

Ilmoittaudu alla olevan linkin kautta. Ilmoittautuminen päättyy viikko ennen kurssia.

Peruminen vähintään 3 päivää aikaisemmin ennen kurssia. Ilmoita mahdolliset ruoka-allergiat ilmoittautumisen yhteydessä.