Takaisin tapahtumalistaukseen

PERUTTU, Martan koti ja keittiö/ Silkkaa hapatusta, maitohappokäymisen monet mahdollisuudet ma 27.9.2021

Hapansäilöntä on vanha ja kiehtova säilöntämenetelmä, joka on kuivaamisen ohella uudelleen elpynyt säilöntätapa. Eniten hapattamalla säilötään kaalia, mutta myös muiden kasvisten ja sienten hapattaminen onnistuu. Kurssilla tutustutaan hapansäilönnän perusteisiin ja tehdään hapansäilykkeitä sekä juomia. Lisäksi valmistamme hapansäilykkeistä erilaisia ruokia ja leivonnaisia.

Lisätietoja Taina Pirkola p. 050 566 1851

Hinta 38 €, martoille 33 €. Maksu suoritetaan paikan päällä käteisellä, pankkikorttilla tai mukaan saatavalla laskulla.

Ota kurssille mukaan sisäkengät, esiliinan saat käyttöösi paikan päällä (voit tuoda myös oman).  Ota halutessasi mukaan myös rasioita /astioita siltä varalta, että ruokia jää kotiinvietäväksi.

Ilmoittaudu alla olevan linkin kautta. Ilmoittautuminen päättyy viikko ennen kurssia.

Peruminen vähintään 3 päivää aikaisemmin ennen kurssia, muuten perimme kurssimaksun. Ilmoita mahdolliset ruoka-allergiat ilmoittautumisen yhteydessä.