Ainesosat

  • 300 g
    Valkokaali, keräkaali
  • 1 1/2 dl
    Pähkinä, maapähkinä
  • 2 rkl
    Rypsiöljy
  • 1/2 dl
    Sitruunamehu

Reseptin ravintosisältö

Energia 231 kcal/annos
  • C-vitamiini 33 mg
  • Rauta 1.1 mg
  • Kalsium 52.7 mg
  • Natrium 4.4 mg
  • Kuitu, kokonais- 3.7 g
  • Sokerit 5.2 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 10.5 g
  • Proteiini 7.6 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 2 g
  • Rasva 18.2 g

Valmistusohje

lohko kaalia
1-2 dl rouhittuja maapähkinöitä
2 rkl öljyä
yhden sitruunan mehu

  1. Suikaloi kaali.
  2. Paahda pähkinöitä hetki pannulla.
  3. Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna hetki marinoitua.
Jaa sivu