Mausteinen suppilovahverohillo
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2020/11/22c828e8-2304-4a64-ac53-7b4ee05b02be.jpg
-
Avainsanat:
- Gluteeniton
- Sieniruoat
- Syksy
- Säilöntä
Valmistusohje
(n. 0,5 litraa valmista hilloa)
2 l tuoreita suppilovahveroita (tai 4-5 dl pakastettuja)
1-2 sipulia pilkottuna
Liemi:
n 2 dl vettä
1 laakerinlehti
5 neilikkaa
5 maustepippuria
vajaa tl suolaa
1,5 dl hillosokeria
Mittaa vesi, etikka ja mausteet kattilaan ja kiehauta. Laita puhdistetut, pilkotut sienet ja sipulit mukaan ja keitä noin 20 minuuttia. Lisää joukkoon hillosokeri ja keitä 10 minuuttia. Purkita hillo.
Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki
Energia
19
kcal/annos
- C-vitamiini 1.1 mg
- Rauta 0.6 mg
- Kalsium 3.6 mg
- Natrium 59.3 mg
- Kuitu, kokonais- 0.5 g
- Sokerit 3.9 g
- Hiilihydraatti erotuksena 5.3 g
- Proteiini 0.4 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
- Rasva 0.1 g
Ainesosat
-
8 cupKantarelli
-
1.5 kplSipuli
-
0.5 rklLaakerinlehti
-
1 rklNeilikka, jauhettu
-
1 rklMaustepippuri, jauhettu
-
1 tlSuola, pöytäsuola
-
150 gSokeri