Valmistusohje

(n. 0,5 litraa valmista hilloa)
2 l tuoreita suppilovahveroita (tai 4-5 dl pakastettuja)
1-2 sipulia pilkottuna

Liemi:
n 2 dl vettä
1 laakerinlehti
5 neilikkaa
5 maustepippuria
vajaa tl suolaa
1,5 dl hillosokeria

Mittaa vesi, etikka ja mausteet kattilaan ja kiehauta. Laita puhdistetut, pilkotut sienet ja sipulit mukaan ja keitä noin 20 minuuttia. Lisää joukkoon hillosokeri ja keitä 10 minuuttia. Purkita hillo.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 19 kcal/annos
  • C-vitamiini 1.1 mg
  • Rauta 0.6 mg
  • Kalsium 3.6 mg
  • Natrium 59.3 mg
  • Kuitu, kokonais- 0.5 g
  • Sokerit 3.9 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 5.3 g
  • Proteiini 0.4 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Rasva 0.1 g

Kommentit (1)

  1. Reseptissä ei mainita etikkaa ja sen määrää. Sitä kaipaisin.

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*