Valmistusohje

1,2 l vettä
1 kasvisliemikuutio
noin 600 g perunoita
4-6 rkl pestokastiketta

  1. Keitä kuoritut, paloitellut perunat kasvisliemessä kypsiksi.
  2. Soseuta keitto ja mausta pestolla.
  3. Anna keiton hautua ja samalla maustua muutama minuutti.

 

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 211 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • Rasva 10 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 1.4 g
  • Proteiini 4.6 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 28.2 g
  • Sokerit 1.2 g
  • Kuitu, kokonais- 2.4 g
  • Natrium 538.3 mg
  • Kalsium 69.4 mg
  • Rauta 1.4 mg
  • C-vitamiini 18.4 mg
Jaa sivu