Valmistusohje

1,2 l vettä
1 kasvisliemikuutio
noin 600 g perunoita
4-6 rkl pestokastiketta

  1. Keitä kuoritut, paloitellut perunat kasvisliemessä kypsiksi.
  2. Soseuta keitto ja mausta pestolla.
  3. Anna keiton hautua ja samalla maustua muutama minuutti.

 

Ainesosat

  • 12 dl
    Vesi, vesijohtovesi
  • 1 kpl
    Kasvisliemikuutio
  • 600 g
    Peruna, kuorittu
  • 5 rkl
    Pestokastike, yrttikastike

Reseptin ravintosisältö

Energia 211 kcal/annos
  • Rasva 10 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 1.4 g
  • Proteiini 4.6 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 28.2 g
  • Sokerit 1.2 g
  • Kuitu, kokonais- 2.4 g
  • Natrium 538.3 mg
  • Kalsium 69.4 mg
  • Rauta 1.4 mg
  • C-vitamiini 18.4 mg

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*

Jaa sivu