Valmistusohje

8 dl vettä
2 dl riisiä
2 dl laktoositonta ruokakermaa 10%

  1. Sekoita kiehuvaan veteen riisi ja keitä noin 30 minuuttia. Sekoita välillä.
  2. Lisää joukkoon laktoositon ruokakerma ja suola. Anna puuron hautua noin 10 minuuttia.
  3. Tarjoa puuron kanssa esimerkiksi kanelia ja sokeria, sekahedelmä- tai rusinakeittoa.

Ainesosat

  • 8 dl
    Vesi, vesijohtovesi
  • 2 dl
    Riisi puuroutuva
  • 2 dl
    Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 %

Reseptin ravintosisältö

Energia 223 kcal/annos
  • C-vitamiini 0.4 mg
  • Rauta 0.5 mg
  • Kalsium 30.6 mg
  • Natrium 93 mg
  • Kuitu, kokonais- 1 g
  • Sokerit 1.5 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 36.5 g
  • Proteiini 3.9 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 5 g
  • Rasva 7.7 g

Katso video

Jaa sivu