Valmistusohje

2,5 dl vettä
1 l laktoositonta maitoa
2 dl puuroriisiä
1 tl suolaa

1.Kiehauta vesi kattilassa.
2.Lisää riisi veteen ja sekoita, kunnes vesi on imeytynyt riiseihin.
3.Lisää maito joukkoon ja sekoita, kunnes puuro alkaa kiehua.
4.Hauduta 40 minuutin ajan välillä sekoittaen. Palaa herkästi pohjaan.
5.Mausta lopuksi puuro suolalla mieleiseksi.

Testattu Marttakeittiössä

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

  • C-vitamiini 0.4 mg
  • Rauta 0.5 mg
  • Kalsium 30.6 mg
  • Natrium 93 mg
  • Kuitu, kokonais- 1 g
  • Sokerit 1.5 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 36.5 g
  • Proteiini 3.9 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 5 g
  • Rasva 7.7 g