Savon Marttojen toiminnassa pidetään toistaiseksi taukoa koronavirustilanteen takia

Suomen viranomaiset antoivat 12.3. ohjeet koronaviruksen aiheuttamien tartuntojen estämiseksi ja viruksen leviämisen hidastamiseksi. Viranomaiset suosittelevat, että kansalaiset välttävät nyt kokoontumisia, ryhmäharrastustoimintaa ja matkustamista. Me Savon Martoissa noudatamme annettua ohjeistusta, tuemme omilla menettelyillämme viranomaisten toimintaa ja pyrimme ehkäisemään tartuntoja sekä viruksen leviämistä.

Olemme ottaneet käyttöön seuraavat toimenpiteet piirimme toiminnassa:

  • Piirien kaikki kokoukset, tapaamiset, kurssit ja muut tilaisuudet perutaan tai siirretään myöhem-pään ajankohtaan, ellei niitä kyetä järjestämään etäyhteyksillä.
  • Kursseille ilmoittautuneisiin ollaan vielä erikseen yhteydessä ja heille lähetetään peruutustieto. Mahdolliset ennakkoon tehdyt maksusuositukset palautetaan.
  • Muiden tahojen järjestämiin tilaisuuksiin osallistutaan piiristä ainoastaan etäyhteyksillä.
  • Työntekijämme tekevät etätyötä aina, kun se on mahdollista.
  • Piirin toimisto ei ole avoinna eikä siellä ole yleisöpalvelua.
  • Asiakkaita palvelemme puhelimitse ja sähköpostilla.

Nämä ohjeet ovat voimassa toistaiseksi ja koskevat kaikkea toimintaa ja tilaisuuksia, jotka on ollut tarkoitus pitää ennen 30.4.2020. Seuraamme viranomaisten ohjeita sekä keskusjärjestö Marttaliiton suosituksia. Tilanteen muuttuessa tiedotamme mahdollisista uusista toimenpiteistä.

Lisätietoja

kotitalousasiantuntija Heta Nykänen
puh. 050 339 4259
s.posti: heta.nykanen@martat.fi

Seuraa uutisiamme myös Facebookissa >

 

 

 

 

Jaa sivu