Savon Marttojen yhdistykset huomio – tehdään yhdessä Superkuu!

Kutsumme kaikki mukaan toteuttamaan!

Syksyllä on luvassa uutta: syyskuu on marttojen Superkuu, jolloin järjestämme tapahtumia, tempauksia ja toimintaa piirin tiloissa Mikkelissä sekä Mikkelin kaupungin alueella. Supekuu syyskuussa on marttajärjestön valtakunnallinen pilotti, jonka pohjalta jaetaan hyviä kokemuksia toisten marttapiirien ja marttayhdistysten käyttöön tulevina vuosina. 

Superkuun toteuttamiseen tarvitsemme myös yhdistysten ja juuri sinun panostasi. Haastan kaikki alueemme yhdistykset mukaan yhteiseen ponnistukseemme, kannustaa Anne Matilainen, Savon Marttojen toiminnanjohtaja.

Superkuu vahvistaa marttailua ja tekee toimintaamme näkyväksi ja tunnetuksi. Hieno mahdollisuus yhdistyksille tehdä oman yhdistyksen toimintaa tunnetuksi ja saada uusia jäseniä. Mikkelin Marttayhdistykset, Savon Martat ja Marttaliitto toteuttavat Marttojen Superkuun yhteisvoimin. 

Aika ja paikka

Tule mukaan kuuntelemaan mitä tapahtuu Superkuussa ja miten pääsette mukaan toteutukseen to 15.8.2019 klo 16.30-18.00 piirin Mikkelin toimistolle (Hallituskatu 7 A 1). Ilmoittaudu mukaan! 

Ilmoittautuminen

Mikäli et itse pääse, niin laitathan viestiä yhdistyksesi jäsenille – kaikki jäsenemme ovat tervetulleita. Ilmoittautuminen toimistosihteeri Maaritille puh. 050 339 4260 tai savon@martat.fi 14.8.2019 mennessä kahvitarjoilun vuoksi. 

Mukana tapaamisessa

Illassa mukana Marjahelena Salonen Marttaliitosta sekä Anne Matilainen, Satu Räsänen ja Maarit Neuvonen Savon Martoista. 

Tervetuloa! 

 

 

Superkuu syyskuussa!

Jaa sivu