Takaisin tapahtumalistaukseen

Gluteeniton leivonta-teams luento, Maksuton

 

Gluteenittomissa jauhoissa ei ole vehnäjauhon tuomaa sitkoa tai kuohkeutta. Näitä ominaisuuksia saa apuaineiden, esimerkiksi psylliumin tai ksantaanin avulla. Gluteenittomalla leivontaluennolla opitaan käyttämään näitä apuaineita ja erilaisia gluteenittomia jauhoja. Luennolla kerrotaan helpoista makeista että suolaisista leivonnaisista. Tule hakemaan neuvoja ja vinkkejä gluteenittomaan leivontaan.

Tietoa luennosta

  • Luento järjestetään  13.10.2021 klo 18.00–19.00 Teamsin välityksellä

Lisätietoja

sirkka.kauhanen@martat.fi

Näin varaat paikan luennolle

  • Valitse Lisää osallistuja.
  • Jos olet marttajäsen, valitse hinta marttajäsenille. Jos et ole marttajäsen, valitse hinta ei-marttajäsenille.
  • Täytä kaikki tiedot, myös puhelinnumero ja allergiat.
  • Jos haluat varata samalla kertaa useamman paikan, valitse alhaalta Lisää osallistuja.