Takaisin tapahtumalistaukseen

Suomalaista superruokaa -ketjukoulutus, Mikkeli

Ketjukoulutus on tarkoitettu ennenkaikkea ruokamartoille, jotka ovat innostuneita resepteistä ja ruoanlaitosta, jossa käytetään puhtaita ja yksinkertaisia suomalaisia luonnonantimia ja kasviksia. Koulutuksessa tutustutaan suomalaisten marjojen, sienten, luonnonyrttien ja vihannesten ravintopitoisuuksiin, terveysvaikutuksiin ja käyttömahdollisuuksiin. Suomalainen superruoka -ketjukoulutuksessa käytetään vuoden 2020 nimikkokasveja eli paprikoita, tyrniä ja suppilovahveroita.

Lisätietoa suomalaista super-ruokaa -ketjukoulutuksesta

  • Koulutus järjestetään 24.9 klo 17- 20 Mikkelin Marttakeskuksessa osoitteessa Hallituskatu 7 A 1 51700 Mikkeli.
  • Koulutus sisältää opetuksen, ruokaohjeistuksen, kurssimateriaalin ja reseptit.
  • Koulutuksessa saat paljon uutta tietoa suomalaisesta superruuasta ja raaka-aineiden terveysvaikutuksista. Käymme myös läpi uusia ja vanhoja superruoka- reseptejä ja opimme uusia tapoja sisällyttää luonnonantimia lautaselle.
  • Suomalaista superruokaa -koulutus on ketjukoulutus. Koulutuksessa saatujen neuvojen pohjalta Martat voivat pitää erilaisia neuvontatapahtumia tai marttailtoja.
  • Koulutus on Savon Marttojen järjestämä ja sen pitää Savon Marttojen kotitalousasiantuntija Satu Räsänen.
  • Koulutus on jäsenille maksuton.

Muuta huomioitavaa

  • Ilmoittauduthan pian sillä ketjukoulutuksemme täyttyvät nopeasti! Paikkoja koulutuksessa on 10 henkilölle ja jokaisesta yhdistyksestä voi koulutukseen osallistua 1-2 marttajäsentä.
  • Ketjukoulutukset ovat suunnattuja ennenkaikkea yhdistysten ruokamartoille.

Lisätiedot

Sähköpostitse savon@martat.fi ja puhelimitse 050 339 4260