Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kokkaa särkeä -ruokakurssi, Joensuu

Vaihtoehtoinen ilmoittautuminen s-postilla: pohjois-karjala@martat.fi

Haluatko oppia valmistamaan herkullista ruokaa aivan liian vähän hyödynnetystä särjestä? Särki sisältää runsaasti proteiinia sekä muiden kalojen tapaan hyviä rasvoja ja D-vitamiinia. Särkikalojen hyödyntäminen on lisäksi ekoteko! Tule kurssille oppimaan kuinka valmistat herkullista ruokaa särjestä sekä perinteisin että uusin reseptein. Samalla kuulet, miten särjen syöminen auttaa lähivesistöäsi.

Martat järjestävät yhdessä Suomen ympäristökeskuksen koordinoiman valtakunnallisen Vesistökunnostusverkoston kanssa Ruokaa särjestä –kurssin 8 eri paikkakunnalla keväällä ja syksyllä 2017. Paikalla asiantuntija Tiina Käki ELY-keskukselta.

Lisätietoa kurssista

Tutkija Sanna Vienonen, Suomen ympäristökeskus
sanna.vienonen@ymparisto.fi

Lue lisää valtakunnallisesta vesistökunnostusverkostosta

www.ymparisto.fi/vesistokunnostusverkosto
www.facebook.com/vesistokunnostusverkosto

www.syke.fi

 

 

Sijainti kartalla

Aloitusaika
06.06. klo 17:00
Lopetusaika
06.06. klo 20:00
Paikka
Koskikatu 5-7 80100 Joensuu
Hinta
10 €
Tapahtuman tyyppi
, , , ,
Jaa sivu