Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Alkoholit ruoanvalmistuksessa

Erilaiset alkoholit tuovat uutta makua ja omaleimaisuutta moniin ruokiin. Loraus valkoviiniä risottoon ja punaviiniä lihapataan. Keittiöalkoholien tuoma makumaailma on kuitenkin paljon laajempi; viinit, oluet ja erilaiset väkevät alkoholijuomat tuovat aromia moniin ruokiin.

Tule oppimaan perusteet alkoholien käytöstä ruoanvalmistuksessa. Valmistamme kurssikerran aikana monipuolisen aterian alkuruoasta jälkiruokaan.

Kurssi sisältää opetuksen, ruokaohjeet ja ruokailun.

Lisätietoja kurssista: marjo.ranta@martat.fi

Aloitusaika
21.10. klo 10:00
Lopetusaika
21.10. klo 13:30
Paikka
Lapinlahdenkatu 3 A 00180 Helsinki
Hinta
50 €-60 €
Tapahtuman tyyppi
, , , ,
Jaa sivu