Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ässäkokkikurssi, Nurmes

 

Maistuisiko kaurakedon peltileipä, Kippari-Kallen tehotahna tai omenaposken mantelimuffinit? S-ryhmän ja Marttaliiton vuonna 2017 käynnistämät Ässäkokkikurssit saavat jatkoa. Ässäkokeissa kantavana ajatuksena ovat iloinen yhdessä tekeminen, arjen ruokataidot, fiksu kuluttaminen ja satokausiajattelu.

Ässäkokkikurssit on suunnattu 8–12-vuotiaille lapsille. Kurssilla valmistetaan maistuvaa arkiruokaa, isketään kädet jauhoihin sekä harjoitellaan helppojen välipalojen kokkausta. Ruuanlaiton ohessa kursseilla keskustellaan terveellisyydestä, keittiöhygieniasta, lajittelusta ja kierrätyksestä. Sopivissa tilanteissa vertaillaan myös itse tehdyn ja valmiina ostetun ruuan hintoja.

Jukolan osuuskauppa järjestää Ässäkokki-kurssin yhteistyössä Pohjois-Karjalan Marttojen kanssa. Kurssipaikkana on Kirkkokadun koulun kotitalousluokka, Kirkkokatu 15, 75500 Nurmes. Kurssi on maksuton osallistujille. Kurssi kestää noin 4 tuntia ja ilmoittautuminen tapahtuu alempana tällä sivulla olevalla lomakkeella. (Kirjoita kohtaan Määrä numero 1 ja täytä esiin tuleva lomake; klikkaa sitten Lisää ostoskoriin.)

 

Ilmoitathan heti, jos lapsi ei pääsekään mukaan p. 050 448 1125, jotta voimme ottaa toisen lapsen tilalle.

 

Etkö pääse kurssille? Haluatko jo etukäteen kokkailla? Katso yhdessä lasten kanssa Ässäkokkien kokkausvideot:

https://www.martat.fi/martat/marttajarjesto/kotitalousneuvonta/kohdennettuneuvonta/assakokit/

Sijainti kartalla

Aloitusaika
26.06.2018 klo 10:00
Lopetusaika
26.06.2018 klo 14:00
Paikka
Kirkkokadun koulun kotitalousluokka, Kirkkokatu 15 75500 Nurmes
Hinta
Ilmainen
Tapahtuman tyyppi
, , ,
Jaa sivu