Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Chileläinen illallinen

Chilen kalatoreille on vaikea vetää vertoja – onhan maalla lähes 4300 kilometriä pitkä rantaviiva! Monien erilaisten kala- ja äyriäislajien lisäksi myös avokado, sitruuna, tuoreet yrtit, palkokasvit ja juurekset ovat ominaisia raaka-aineita chileläisessä keittiössä.

Kurssilla valmistetaan herkullisia ruokalajeja merenelävistä, kuten Paila marina-keittoa sekä katkarapu-juusto empanadaksia. Lisäksi tutuiksi tulevat grillijuhlissa usein tarjottava Choripan con pebre (chorizo-hodari chileläisellä salsalla) sekä ihanista ihanin Pie de limón (kondensoidusta maidosta tehty sitruuna-marenkipiiras).

Kurssi sisältää opetuksen, ruokaohjeet ja monipuolisen aterian.
Lisätietoja: olga.aula@martat.fi

Aloitusaika
14.09. klo 17:00
Lopetusaika
14.09. klo 20:30
Paikka
Lapinlahdenkatu 3 A 00180 Helsinki
Hinta
40 €-50 €
Tapahtuman tyyppi
Jaa sivu