Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Etiopialaisen ruoan kurssi

Etiopialaisen keittiön peruselementit ovat hapan ja mausteinen makumaailma, runsas kasvisten käyttö ja haudutetut liharuoat.

Ateriat nautitaan hapatetun injera-leivän kanssa, joka sopii myös gluteenittomaan ruokavalioon.

Illan aikana tutuksi tulee myös berbere-mausteseos, joka antaa ruoalle punaisen värin ja tulisen maun. Raikkaat jälkiruoat valmistetaan yleensä hedelmistä.

Kurssimaksu sisältää opetuksen, ruokaohjeet ja ruokailun.

Lisätietoja: katri.pellikka@martat.fi

Kurssi-ilmoittautuminen sulkeutuu kaksi arkipäivää ennen kurssia.
Ota kurssille mukaan sisäkengät, esiliinan saa käyttöön paikan päältä.
Jos olet ilmoittautunut etkä pääsekään kurssille, voit pyytää jonkun muun tilallesi.

Aloitusaika
04.04. klo 17:00
Lopetusaika
04.04. klo 20:30
Paikka
Lapinlahdenkatu 3 A, 2 krs. 00180 Helsinki
Hinta
40 € – 50 €
Tapahtuman tyyppi
, , , ,
Jaa sivu