Ladataan Tapahtumat

Etiopialaisen ruoan kurssi

Etiopialaisen keittiön peruselementit ovat hapan ja mausteinen makumaailma, runsas kasvisten käyttö ja haudutetut liharuoat.

Ateriat nautitaan hapatetun injera-leivän kanssa, joka sopii myös gluteenittomaan ruokavalioon.

Illan aikana tutuksi tulee myös berbere-mausteseos, joka antaa ruoalle punaisen värin ja tulisen maun. Raikkaat jälkiruoat valmistetaan yleensä hedelmistä.

Kurssimaksu sisältää opetuksen, ruokaohjeet ja ruokailun.

Lisätietoja: katri.pellikka@martat.fi

Kurssi-ilmoittautuminen sulkeutuu kaksi arkipäivää ennen kurssia.
Ota kurssille mukaan sisäkengät, esiliinan saa käyttöön paikan päältä.
Jos olet ilmoittautunut etkä pääsekään kurssille, voit pyytää jonkun muun tilallesi.

Huom! Ilmoittautuminen aukeaa ensin jäsenille 15.11. ja muille 1.12.

Liput

15 available
Etiopialaisen ruoan kurssi, jäsenhinta40.00

Ole hyvä ja täytä kaikki vaadittavat kentät

Aloitusaika
04.04.2018 klo 17:00
Lopetusaika
04.04.2018 klo 20:30
Paikka
Lapinlahdenkatu 3 A, 2 krs. 00180 Helsinki
Hinta
40 € - 50 €
Tapahtuman tyyppi
, , , ,
Jaa sivu